۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۹
کد خبر: ۲۷۳۵۵۵
حجت الاسلام والمسلمین عابدی:

انس با قرآن ضامن موفقیت در زندگی است

خبرگزاری رسا ـ استاد درس خارج حوزه علمیه قم با بیان این که کسانی که با قرآن مأنوس باشند در زندگی موفق خواهند بود، گفت: از همین رو باید به تلاوت قرآن حتی اگر معنای آن فهمیده نمی شود اهتمام داشت.
حجت الاسلام احمد علي عابدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین احمد عابدی رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم سحرگاه امروز در برنامه ماه خدا که از شبکه یک سیما پخش شد، با بیان این که احتمال شب قدر بودن شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان زیاد است، گفت: مسأله نزول قرآن در شب قدر بوده که انسان باید با آن مأنوس باشد.


وی افزود: انسان از درک حقیقت نزول قرآن عاجز است اما باید با این کتاب الهی انس و ارتباط داشته باشد، بزرگان ما کسانی بودند که بسیار قرآن می خواندند؛ خواجه نصرالدین طوسی استاد حوزه و حکیم بود و در هر شبانه روز 15 جز قرآن می خواند.


استاد درس خارج حوزه علمیه قم با بیان این که کسانی که با قرآن مأنوس باشند در زندگی موفق خواهند بود، اظهار داشت: یک دانشجوی رشته فیزیک به من گفت دو ترم است که مشروط شدم اگر این ترم نیز چنین شود از دانشگاه اخراج می شوم.


وی ادامه داد: من به این جوان گفتم زیاد قرآن بخوان، بعد از مدتی همان جوان به من گفت معدل ترم من 18 شده که از برکت قرآن کریم است؛ آیت الله سید اعلی سبزواری بیش از صد کتاب نوشته  است، در شرح حال ایشان آمده هر هفته یک ختم قرآن داشته است.


حجت الاسلام والمسلمین عابدی با بیان این که کلام خدا بودن قرآن و جاری شدن جملات آن بر زبان ائمه طاهرین(ع) بسیار بر انسان تأثیرگذار است، ابراز داشت: پیامبر اسلام(ص) از همه بیشتر قرآن می خواندند، از همین رو باید به تلاوت قرآن حتی اگر معنای آن فهمیده نمی شود اهتمام داشت؛ اگر کسی قرآن خواندن نیز بلد نیست می تواند به آن نظاره کند و صلوات بفرستد.


وی عنوان کرد: شب قدر در مقابل روز قیامت است، در فرهنگ دینی یک شب قدر و یک روز قیامت وجود دارد؛ اگر می گوییم روز قیامت این روز به معنای وجود خورشید نیست بلکه روز بدان معنا است که در قیامت هر کسی از دل و اعمال دیگری با خبر است.


رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم خاطرنشان کرد: شب قدر کنایه از کل عمر دنیا است، در شب های قدر برکات معنوی بسیاری از سوی خداوند قرار داده شده است؛ برخی افراد در شب های قدر نزول ملائکه را به عینه می بینند.


وی اضافه کرد: برخی از شب قدر برای علم و معنویت فراوان استفاده می کنند، علمایی همانند علامه طباطبایی، صاحب جواهر و مرحوم ملا هادی سبزواری در آخر کتاب های خود گفته اند که نوشتن این کتاب در شب قدر تمام شده است؛ معلوم می شود علمای بزرگ در شب قدر در عین عبادت کردن علم و دانش را نیز مد نظر داشته است./1323/پ202/ف

ارسال نظرات