۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۶
کد خبر: ۲۷۴۴۸۵
استاد حوزه علمیه:

گروه های تکفیری نعمت امنیت را از جهان اسلام گرفته اند

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام موسوی گفت: جنایاتی که داعش و تکفیری ها در کشورهای اسلامی همچون عراق و سوریه علیه مسلمانان و شیعیان انجام می دهند، تنها نمونه کوچکی از عدم امنیت مسلمانان در کشورهای دیگر است و امروز ما به برکت خون شهیدان امنیت داریم ولی حواسمان نیست.
نشست هم‌انديشي وضعيت جريان‌هاي تکفيري و سلفي در منطقه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نجف‌آباد، حجت الاسلام سید روح الله موسوی استاد حوزه و کارشناس مهدویت امروز در جمع نمازگزارن و معتکفان مسجد جامع نجف‌آباد با اشاره به این که گمشده امروز بشر، آرامش است، گفت: گروهی گمان می کنند آرامش همان آسایش است که هر چه از دنیا بیشتر بهره ببرند، در آرامش بیشتری خواهند بود.

 

وی در ادامه افزود: غفلت این گروه به این علت است که آرامش را هم معنای آسایش می دانند در حالی که آرامش مربوط به نفس و روح انسان و آسایش تنها مربوط به جسم انسان است و تا زمانی که روح انسان در آرامش قرار نگیرد، آسایش جسم هیچ سودی نخواهد داشت.

 

بزرگ ترین نعمت خداوند، نعمت ولایت حضرت علی است

حجت الاسلام موسوی در ادامه درباره گام های رسیدن به آرامش تصریح کرد: یکی از گام های رسیدن به آرامش، رضایتمندی است که در تمام مراحل زندگی باید وجود داشته باشد و یکی از زیباترین راه های رسیدن به رضایتمندی طبق آموزه های دینی، تذکر و ذکر نسبت به نعم الهی است.

 

وی بزرگ ترین نعمت خداوند را، نعمت ولایت حضرت علی(ع) بیان کرد و افزود: شناخت و معرفت نسبت به این نعمت بزرگ الهی هر انسان آزاده ای را به سمت صراط مستقیم هدایت می کند ولی ما به عنوان یک شیعه در این زمینه بسیار کوتاهی و کم کاری کردیم که نشانه آن شبهاتی است که درباره این نعمت بزرگ الهی از طرف مغرضان وارد می شود.

 

این استاد حوزه در ادامه درباره دیگر نعمت های الهی گفت: ‌نعمت های الهی در یک تقسیم بندی به نعمت های مادی و معنوی تقسیم می شود که از جمله نعمت های مادی می توان به اعضای بدن انسان، آن چه در پیرامون انسان برای حیاتش وجود دارد که متاسفانه چون ما به این نعمت ها عادت کرده ایم، از شکر الهی دور شده ایم.

 

وی درباره نعمت های معنوی نیز بیان داشت: طبق روایتی از حضرت علی(ع) که می فرماید: دو نعمت است که قدرش را نمی دانید و در نزد شما مجهول است، یکی نعمت سلامتی و دوم نعمت امنیت است و امروز ما در کشوری زندگی می کنیم که حرف اول را در امنیت می زند و برای پی بردن به اهمیت این موضوع تنها نگاهی به وضعیت دیگر مسلمانان در جهان کافی است.

 

مرکزیت جهان تشیع، ایران و تنها هدف داعش تسلط بر این مرکز است

حجت الاسلام موسوی با اشاره به نمونه هایی از جنایات علیه مسلمانان در جهان گفت: نسل کشی که در کشور میانمار بر علیه مسلمان ها و از سوی نئوبودیسم ها انجام می شود، جنایاتی که داعش و تکفیری ها در کشورهای اسلامی هم چون عراق و سوریه علیه مسلمانان و شیعیان انجام می دهند، تنها نمونه کوچکی از عدم امنیت مسلمانان در کشورهای دیگر است و امروز ما به برکت خون شهیدان امنیت داریم ولی حواسمان نیست.

 

وی در ادامه درباره این که چرا ایران به کشورهای اسلامی کمک نظامی می کند، تصریح کرد: این گونه کمک های نظامی در مرحله اول به خاطر خود کشور است چون این کشورها سنگر مقدم ما است و اگر شاهد هستیم که داعش از کشورهای سوریه و عراق شروع کرده است، برای نزدیکی به ایران است تا بتواند راحت تر وارد ایران شود و این گروه های تکفیری به خون شیعه تشنه هستند و تمام تلاششان گرفتن ایران است.

 

کارشناس مسائل مهدویت با اشاره به ارزش مقام والای شهدای مدافع حرم افزود: امروز ایران، مرکزیت جهان تشیع و به عبارتی جهان اسلام را به دست دارد و متاسفانه ما خیلی وقت ها حواسمان نیست که این گروه ها چه بلایی بر سر ناموس شیعه می آورند.

 

استاد حوزه علمیه درباره گروه های تکفیری گفت: دشمنان امروز شیعه و جهان اسلام در لباس وهابیت، داعش، تکفیری ها همه برخواسته از یک سری افکار غلط اهل سنت است که تنها به ظواهر و قرآن تمسک کردند و اهل بیت را کنار گذاشتند و حتی عقل را نیز بی اعتبار دانستند و همین نحوه تفکر سبب شد که اکنون شاهد بروز و ظهور فرقه های انحرافی باشیم که تمام افکار و اعمالشان خلاف قرآن و شریعت است.

 

وی در ادامه بیان داشت: اعمال و رفتار این گروه ها و فرقه های انحرافی باید از کراماتی که گاهی از اولیای خدا شاهد هستیم، تفاوت قائل شد چنان که در سیره زندگی این اولیای ‌خدا با انجام همین اعمال عبادی هم چون نماز به بالاترین مراتب عرفان رسیدند در حالی که در بعضی از این فرقه ها حتی احکام عبادی نیز کنار گذاشته شده و این گروه ها دعوتشان بیشتر از آن که به سوی خدا باشد، دعوت به سوی من است.

 

حجت الاسلام موسوی در ادامه درباره دیگر نعمت های معنوی بیان داشت: نعمت محبت حضرات معصومان و نعمت دین و مذهب از دیگر نعمت های معنوی است که گاهی مورد غفلت ما قرار می گیرد و امروز با وجود تبلیغات مسموم دشمنان در فضاهای مجازی شاهد کمرنگ شدن اعتقادات دینی در بین نسل جوان هستیم.

 

وی ادامه داد: روحیه تعبد و بندگی در نسل قدیم بیشتر از نسل امروز مشهود بود و وجود این گونه نعمت ها و معرفت نسبت به آن سبب خواهد شد تا نسل جوان امروز بیشتر به مسائل عبادی و اعتقادی روی آورد./1306/پ202/ب4

ارسال نظرات