۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۸
کد خبر: ۲۷۷۷۵۱
حجت الاسلام مؤمنی:

تواضع در سیره عملی آیت الله شب زنده دار برجسته بود/ ایشان هیچ گاه از تبلیغ و ترویج دین دست نکشید

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با بیان این که خداوند به انسان متواضع عزت می دهد، گفت: آیت الله شب زنده دار با وجود این که عالمی برجسته و مدرس حوزه علمیه قم بود اما هیچ گاه از وظیفه اصلی خود یعنی تبلیغ و ترویج دین دست نکشید.
مؤمني سيد حسين

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید حسین مؤمنی استاد سطح عالی حوزه علمیه قم امشب در مراسم بزرگداشت آیت الله حسین شب زنده دار که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به آیه 39 سوره فصلت گفت: در این آیه نکاتی وجود دارد که بر سیره عملی و عقیدتی این عالم ربانی تطبیق دارد، اگر زمین نرم باشد می تواند از باران اثر بگیرد و زمینه ای برای رشد و نمو گیاهان باشد.


وی افزود: با مراجعه به سیره آیت الله شب زنده دار می توان فهمید که ایشان در عقیده، اخلاق و عمل به مراتبی رسیده بود که هم در خودش اثر به وجود آورده بود و هم عاملی برای حیات و رشد شاگردان و اطرافیان خود به شمار می رفت.


مبلغ دینی حوزه علمیه قم با بیان این که امور تدریس و کمالات برای آیت الله شب زنده دار حجاب نبود، اظهار داشت: زمانی که ایشان متوجه می شدند که نوشته ای وجود دارد که اثرشان مؤثرتر بود این عالم ربانی اجازه نمی دادند تا اثر خود منتشر شود؛ آیت الله شب زنده دار افزون بر این که خود به مقام کمال و مکارم رسید سبب رشد دیگران نیز شد.


وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که آیت الله شب زنده دار مصداق اتم و اسوه اخلاق است، خشیت در سیره آیت الله شب زنده دار قابل مشاهده است؛ در زمینه تفاوت خوف و خشیت باشد گفت که خوف مقام ظاهری بوده اما خشیت از روی باطن و نسبت به جلال خداوند متعال است.


حجت الاسلام مؤمنی با بیان این که در دیدگاه افرادی همانند آیت الله شب زنده دار غیر از خداوند متعال بی مقدار هستند، ابراز داشت: این استاد بزرگ اخلاق همواره در کارهای خود رضایت خداوند متعال را در نظر می گرفت.


وی افتادگی و تواضع را در سیره عملی آیت الله شب زنده دار ممتاز و برجسته دانست و عنوان کرد: باید به سیره بزرگان مراجعه کرد و از آن درس گرفت، آیت الله شب زنده دار در علم، عمل و معاشرت اسوه ای ممتاز به شمار می رود که همه باید از ایشان الگو بگیرند.


استاد سطح عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: اگر طلبه ای از آیت الله شب زنده دار سؤالی می پرسید، ایشان با کمال متانت و صبر برای پاسخگویی به آن طلبه وقت می گذاشت؛ این استاد اخلاق زمانی که در جبهه حضور پیدا می کرد دست و صورت رزمندگان را می بوسید و کفش طلاب را جفت می کرد.


وی اضافه کرد: خداوند به انسان متواضع عزت می دهد، باید در مقابل عالم متواضع زانو زد؛ آیت الله شب زنده دار با وجود این که عالمی برجسته و مدرس حوزه علمیه قم بود اما هیچگاه از وظیفه اصلی خود یعنی تبلیغ و ترویج دین دست نکشید.


حجت الاسلام مؤمنی با بیان این که آیت الله شب زنده دار فردی دارای یقین، بی اقبال بی دنیا، با آرامش و وقار بوده و برای هر دردی دوایی ارائه می کرد، گفت: ایشان حتی یک جلسه از دروس اخلاق خود را بدون روضه امام حسین(ع) برگزار نکرد./1323/پ202/ج

ارسال نظرات