۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۴
کد خبر: ۲۸۴۳۹۹
معاون آموزش حوزه های علمیه عنوان کرد؛

تأکید مراجع تقلید و علما بر پرهیز از دولتی شدن حوزه های علمیه

خبرگزاری رسا ـ معاون آموزش و امور حوزه های علمیه با تأکید بر این که حفظ استقلال حوزه های علمیه همواره مورد تأکید بزرگان حوزه های علمیه بوده است، گفت: مراجع و فقهای حوزه علمیه تأکید دارند تا مدارس علمیه از دولتی شدن به شدت پرهیز کنند.
حجت الاسلام عبدالکريم فرحاني، معاون آموزش حوزه‌هاي علميه سراسر کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام عبدالکریم فرحانی، معاون آموزش وامور حوزه های علمیه امروز در نشست مسؤولان و مدیران مدارس علمیه استان که در مدرسه علمیه امام صادق(ع) دماوند در حال برگزاری است با مثبت ارزیابی کردن شاخص های علمی و پژوهشی حوزه علمیه مازندران در سال های اخیر، گفت: در بررسی های به عمل آمده از سوی کارشناسان خوشبختانه حوزه علمیه مازندران هر روز یک حرکت رو به جلویی دارند و این بسیار امیدوار کننده است.

 

وی در ادامه سخنان خود با تجلیل از تلاش های شورای حوزه علمیه مازندران در سال های اخیر، افزود: خوشبختانه با وحدت و همدلی که در میان اعضای شورای حوزه علمیه مازندران با مسؤولان و مدیران مدارس وجود دارد، به حتم در آینده ای نزدیک شاهد یک رشد بالنده در مجموعه حوزه علمیه استان خواهیم بود.

 

معاون آموزش و امور حوزه های علمیه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که امروز خدمت به سربازان حضرت ولیعصر(عج) به مدارس علمیه سپرده شده است، خاطرنشان کرد: این مسأله بزرگ ترین سعادت برای همه ما است که تربیت و پرورش سربازان امام عصر(عج) به ما سپرده شده است.

 

حجت الاسلام فرحانی با اشاره به این که امروز تربیت و پرورش شیعه حقیقی به حوزه های علمیه سپرده شده است، بیان داشت: امروز باید خروجی حوزه های علمیه به عنوان سربازخانه های امام زمان(عج) فقها و مراجع دینی باشند.

 

وی تربیت و پرورش سربازان امام زمان(عج) را بزرگ ترین امانت سپرده شده به حوزه های علمیه دانست و خاطرنشان کرد: رسالت امروز حوزه های علمیه نسبت به گذشته بسیار سنگین است و باید همانند گذشته شخصیت های بزرگ و مراجع عظام تقلید در این مراکز بزرگ دینی پرورش و تربیت شوند.

 

معاون آموزش و امور حوزه های علمیه با بیان این که وظیفه حوزه های علمیه همان رسالت نبوی است، ادامه داد: حوزه به دنبال تربیت مربیانی است که می خواهند طبیب نفوس دیگران و پرچم دار معارف الهی باشند.

  

وی حوزه های علمیه را مرکز نشر و گسترش معارف ارزشمند دین مبین اسلام دانست و گفت: فعالیت در حوزه های علمیه بزرگ ترین نعمتی است که از سوی خداوند متعال و امام زمان(عج) در اختیار مدیران و اساتید قرار داده شده است.

 

معاون آموزش و امور حوزه های علمیه با تأکید براین که مدیران و اساتید حوزه های علمیه فرصت امروزی که در اختیار آنها قرار داده شده است را نباید با هیچ شرایط دیگری مقایسه کنند، تصریح کرد: این جایگاه ارزشمند در اختیار هر فردی قرار داده نمی شود و این سعادت بزرگی برای همه مدیران و مسؤولان حوزه است.

 

حجت الاسلام فرحانی از روحانیت به عنوان مرزداران سنگرهای عقیده و ایمان یاد کرد و گفت: عزت و افتخار امروز شیعه مدیون و مرهون مجاهدت ها و از خودگذشتگی های علما و روحانیان است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر این که حفظ استقلال حوزه های علمیه همواره مورد تأکید بزرگان حوزه های علمیه بوده است، ادامه داد: مراجع و فقهای حوزه علمیه تأکید دارند تا مدارس علمیه از دولتی شدن به شدت پرهیز کنند.

 

معاون آموزش و امور حوزه های علمیه  در بخش دیگری از سخنان خود به معیارها و شاخص های اصلی شیعیان اشاره کرد و گفت: شیعه واقعی کسی که انتظار را خوب بشناسد و در سخت شرایط نیز در جهت آرمان های متعالی انتظار گام بردارد.

 

حجت الاسلام فرحانی با بیان این که شیعیان حقیقی با قرار گرفتن در سخت ترین امتحانات الهی هیچ گاه ناامید نمی شوند و در همان مسیر حق گام بر می دارند، افزود: مهم ترین دلیل ایستادگی شیعه حقیقی در برابر سختی ها حاکم بودن ایمان و تقوای پیوسته در زندگی فرد است./950/پ202/ب4

ارسال نظرات