نقطه هدف در انزوای نیروهای مؤمن به انقلاب
به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، بهرهگیری از واژه افراط و افراطگرایی برای تخطئه نیروهای مؤمن به انقلاب، قدمتی به درازای عمر انقلاب اسلامی دارد. از درون زندان رژیم ستمشاهی که مارکسیستها و منافقین، یاران امام(ره) را با این واژه یا «راست پیچیده» خطاب قرار میدادند، تا دوران دولت موقت و بنیصدر، از واژهگزینیهای منافقین علیه حزباللهیها که روزانه آماج ترورهای آنها بودند تا اصلاحطلبانی که در مقطع بعد از دوم خرداد 76 با سوار شدن بر آرای تودههای اجتماعی، ختم انقلاب را آرزو داشتند و شرایط کنونی که این هجمهها در پوشش اعتدالگرایی و باز هم اصلاح طلبی همان جامعه هدف (نیروهای مؤمن به انقلاب) را به رغم گذر نسلی هدف گرفتهاند و این در حالی است که در تمام دورانهای گذشته بیگانگان و دستگاههای رسانهای دشمن هم در این واژهسازی و مخاطب قرار دادن نیروهای مؤمن، با عوامل داخلی اشتراک مساعی داشته و فضای لازم را برای نیروهای مؤمن به انقلاب تنگ میکردند واقعیت امر این است که انقلاب اسلامی ایران، به رغم بسیاری از تحولات انقلابی و غیرانقلابی نظامهای رایج سیاسی در جهان، از هیچ حمایت و پشتوانه بیرونی به جز اتکا به نیروهای داخلی و البته عنایات الهی برخوردار نبوده و نیست و همواره از چند جبهه آماج هجمهها چه ترور و چه جنگ و چه تهاجم فرهنگی قرار داشته است و این تنها قابلیت و توانمندی و ایمان و باور نیروهای انقلاب بود که در تمام گردنههای تاریخی رسالت نجات و تداوم انقلاب را بر دوش میکشید.
ختم غائله منافقین در سالهای اولیه انقلاب و مهمتر از آن دوران هشت سال دفاع مقدس مظهر تجلی آن بود و در دوران معاصر این حماسه 9 دی سال 88 بود که یکی از بزرگترین فتنهها علیه انقلاب را به فرصتی برای تجلی ظرفیتهای انقلاب اسلامی در دوران معاصر تبدیل کرد و در شرایط کنونی نیز مهمترین دغدغه دشمنان انقلاب اسلامی در ناکامی در پیشبرد اهدافشان علیه انقلاب اسلامی که همانا تسلیم نظام اسلامی در برابر نظام سلطه است، همین حضور در صحنه نیروهای مؤمن به انقلاب است. فراتر از کارکرد و اثرگذاری داخلی این نیروها، تأثیر آنها در تحولات منطقه و حمایت و پشتیبانی از سرپنجههای انقلاب اسلامی است، نکتهای که دشمنان انقلاب اسلامی بارها ناچار به اعتراف به آن گردیده و اثرگذاری حزبالله در لبنان، حشد الشعبی در عراق، انصارالله در یمن و... را ناشی از همین انتقال گفتمان و مهمتر از آن الهامبخشی عملی آن میدانند. به عبارت دیگر اگر زمانی باور و روحیه نیروهای مؤمن به انقلاب، نظام سلطه را در درون مرزهای ایران اسلامی در هشت سال دفاع مقدس زمینگیر کرد و آنها را به رغم تجمیع ظرفیت 42 کشور در حمایت از صدام ناکام گذاشت، امواج آن اکنون نه در درون مرزهای جغرافیایی ایران که در مرزهای مدیترانه و... استکبار و دست نشاندگان منطقهای و فرامنطهای آنها را زمینگیر کرده است.
مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با اقشار مختلف مردم در روز 18/6/1394 ضمن بیان اهمیت نقش و تأثیر روحیات انقلابیگری به ویژه در نسل جوان، مسئولان کشور را به حمایت از آن فرا میخوانند. ایشان فرمودند: یکی از مهمترین راههای تقویت درونی حفظ روحیه انقلابیگری است در مردم، به خصوص در جوانها، سعی دشمنان این است که جوان ما را لاابالی بار بیاورند، نسبت به انقلاب بیتفاوت بار بیاورند،روحیه حماسه و انقلابیگری را در او بکشند و از بین ببرند. جلوی این باید ایستاد، جوان روحیه انقلابیگری را باید حفظ کند و مسئولین کشور جوانهای انقلابی را گرامی بدارند؛ این همه جوانهای حزباللهی و انقلابی را برخی از گویندگان و نویسندگان نکوبند، به اسم افراطی و امثال اینها. ایشان سپس با تأکید بر تقویت و حمایت از این روحیه میفرمایند: جوان انقلابی را باید گرامی داشت، باید به روحیه انقلابیگری تشویق کرد، این روحیه است که کشور را حفظ میکند، از کشور دفاع میکند، این روحیه است که در هنگام خطر به داد کشور میرسد. مقام معظم رهبری آنگاه حفظ روحیه انقلابیگری را یکی از عوامل اصلی اقتدار ملی دانسته و میافزایند سه عامل اساسی اقتدار ملی اینهاست؛ اقتصاد قوی و مقاوم، علم پیشرفته و روزافزون و حفظ روحیه انقلابیگری در همه، بهخصوص در جوانها؛ اینهاست که میتواند کشور را حفظ و دشمن را مأیوس کند.
نکته مهم آن است که در کنار عرصههای دفاعی و امنیتی که حضور نیروهای مؤمن به انقلاب به مهمترین عنصر قوامبخش اقتدار ملی و بازدارندگی دفاعی ایفای نقش کردهاند، این روحیه عرصههای دیگر نظیر عرصههای اقتصادی، صنعتی و اجتماعی را نیز متحول کرده است، کسی نمیتواند در این تردید کند که پیشرفتهای علمی و صنعتی ما در عرصه هستهای و فضایی متأثر از وجود همین روحیه در نیروهای تلاشگر است که به عنوان عاملی مهم و اثربخش پشتوانه تیم مذاکرهکننده ایران در مذاکرات هستهای بود و چه بسا اگر آن دستاوردها نبود، ایران امکانی برای چانهزنی در مذاکرات نداشت و این در حالی است که سوگمندانه باید اشاره داشت که حمله به نیروهای مؤمن به انقلاب در پوشش افراط و افراطگرایی با هدف جاانداختن اعتدال و اعتدالگرایی صورت میگیرد.
آنچه به نقش نیروهای مؤمن به انقلاب اهمیت میدهد تنها معطوف به تأثیر اقدامات گذشته نیست، بلکه نگاه به آینده و اهمیتی که این شاخصه در روند تحولات آتی میتواند داشته باشد چه بسا مهمتر از گذشته باشد. مقام معظم رهبری در دیدار خبرگان ملت با آماده باش به نیروهای مؤمن، آنها را برای آمادگی برای مقابله با جهتگیریهای دشمن فراخواندند و میفرمایند: نیروهای مؤمن، در سرتاسر کشور باید بدانند که حرکت به سمت اهداف و آرمانهای اسلامی است؛ در این هیچ تردیدی نیست و همه خودشان را آماده نگه بدارند. همه آماده باشند؛ نیروهای مؤمن، نیروهای اصیل و معتقد در سرتاسر کشور که بحمدالله اکثریت قاطع را تشکیل میدهند، آماده به کار باشند. آماده به کار به معنای آماده به جنگ نیست؛ یعنی هم آماده کار اقتصادی باشند هم آماده کار فرهنگی باشند، هم آماده کار سیاسی باشند، هم آماده حضور در میدانها و عرصههای مختلف باشند، آماده باشند، همه باید آماده باشیم. در مقابل این جهتگیریهای دشمنان که دشمنان ما شب و روز نمیشناسند ما هم بایستی شب و روز نشناسیم و همه آماده باشیم./998/د102/س
منبع : روزنامه جوان