۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
کد خبر: ۲۸۷۷۱۰
استاد و مشاور مدرسه علمیه حضرت زینب کرمان:

نامگذاری فرزندان به نام بزرگان در شکل‌گیری شخصیت آنها تأثیر بسزایی دارد

خبرگزاری رسا ـ استاد و مشاور مدرسه علمیه حضرت زینب(س) کرمان با تأکید بر انتخاب نام نیکو برای فرزند، گفت: اگر فردی به اسامی بزرگان نامیده شود، به طور ناخودآگاه سعی دارد همانند و مشابه آنان شود.
کودکان

زهرا مرتضایی، استاد و مشاور مدرسه علمیه حضرت زینب (س) کرمان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، با اشاره به روایتی از امام حسین(ع) درباره «حُر بن ریاحی» افزود: اگر فردی به اسامی بزرگان نامیده شود، به طور ناخودآگاه سعی دارد همانند و مشابه آنان شود و رفتارهای آنان را الگو قرار دهد.
 

وی خاطرنشان کرد: در مقابل، نام بد نیز موجب بی احترامی فرد و وسیله ای برای تمسخر و آسیب به شخصیت او به ویژه در کودکی و نوجوانی می شود.
 

مرتضایی انتخاب نام شایسته برای کودک را نخستین نیکی والدین به فرزندان عنوان و توصیه کرد: از دوران بارداری کودک نامگذاری شود.


وی به بیان ویژگی های انتخاب نام نیکو برای فرزندان پرداخت و تصریح کرد: نام هر کس نمادی از شخصیت و بیانگر هویت او برای دیگران است و تأثیر ویژه ای بر او دارد.
 

استاد و مشاور مدرسه علمیه حضرت زینب(س) کرمان یادآور شد: در هر فرهنگی اسامی ویژه ای رایج است، از این رو با نام بردن فرد، هویت شخصی و فرهنگی او تا حدودی معلوم می شود و نام نیک احترام به شخصیت فرد است و احترام دیگران را نیز برمی انگیزد.
 

مرتضایی گفت: نام همواره تا پایان زندگی حتی در قیامت همراه فرد است و بر او اثر وضعی دارد و به همین جهت فرد خود را همسان با نامش می‌کند.
 

وی به اسم «حُر» اشاره کرد و افزود: «حُر» به معنی آزاده بودن است و فردی که به این نام نامگذاری می شود، در زندگی سعی می کند، حریت و آزادگی خود را حفظ کند و در شرایط حساس و دو راهی های بزرگ خود را به هر شکل از اطاعت عوامل شیطان نجات دهد و مورد تأیید ولی خدا قرار گیرد./972/302/ب2

ارسال نظرات