۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۵
کد خبر: ۲۸۸۵۰۳
عضو شورای روحانیت و افتاء کرمانشاه:

مسأله وحدت میان مسلمانان امری حیاتی است

خبرگزاری رسا ـ عضو شورای روحانیت و امام جماعت اهل سنت مسجد محمد مصطفی دولت آباد کرمانشاه با بیان لزوم حفظ وحدت میان مسلمانان گفت: مسلمانان با وحدت و یکپارچگی دست دشمنان را از ارزش های اسلامی کوتاه کنند.
ماموستا مرادي

ماموستا اسامه مرادی امام جماعت اهل سنت مسجد محمد مصطفی دولت آباد استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، با تسلیت به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت شهید ماموستا سید محمد شیخ الاسلام عنوان داشت: قطعأ ماموستا شیخ الاسلام از منادیان وحدت بود که از هیچ تلاشی برای حفظ وحدت میان مسلمانان دریغ نکرد.


ماموستا مرادی تصریح کرد: ایجاد وحدت و همبستگی میان مسلمانان امری فکری است که تنها از توان علما و روحانیان جهان اسلام بر می آید و با روشنفکری دین مبین اسلام را تبلیغ و ترویج می کنند و دشمنان و مزدوران و عوامل اختلاف میان مسلمانان را به جهانیان معرفی می کنند.


وی در ادامه افزود: امروز هجمه های فرهنگی دشمنان و ترفندهای آن ها برای اختلاف میان مسلمانان شیعه و اهل سنت افزون تر شده است لذا در این برهه، علما می توانند به عنوان پشتوانه ای برای مردم از به وقوع پیوستن شبیخون فرهنگی و بریدن زنجیر وحدت میان مسلمانان جلوگیری کنند.


امام جماعت مسجد دولت آباد کرمانشاه با بیان اینکه امروز مسأله وحدت و انسجام بین مسلمانان بسیار حیاتی است ابراز کرد: با توجه به اتفاقات و جریانات اخیر در مناطق مسلمانان نشین ضرورت حفظ وحدت میان مسلمانان بیش از گذشته با اهمیت گردیده است و علمای اهل سنت و شیعه برای تقویت این مهم بیشترین تلاش را داشته باشند.


ماموستا مرادی اظهار داشت: هدف دشمنان تنها ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان است که به واسطه عملی کردن نیت و هدف شومشان، اسلام را تضعیف و زمینه را برای تسلط بر مسلمانان فراهم می کنند.


 وی به ظهور گروهک های تروریستی در منطقه اشاره و ابراز کرد: متأسفانه این فرقه های خطرناک با جنایات و اعمال ددمنشانه خود، دین اسلام را دین خشونت و جنایت نشان می دهند و در صورتی که دین اسلام دین کامل و زیبایی است.


امام جماعت اهل سنت دولت آباد کرمانشاه در پایان گفت: عمل به دستورات الهی و رهنمودهای قرآن کریم سبب حفظ وحدت و یکپارچگی بین مسلمانان خواهد شد و دشمنان را از رسیدن به اهداف خود نا امید می گرداند.


گفتنی است ماموستا مرادی در مراسم تشییع پیکر شهید منادی وحدت ماموستا شیخ الاسلام حضور داشته است./857/302/ب3

ارسال نظرات