۲۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴
کد خبر: ۲۸۸۵۶۹
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی ریگان خبر داد؛

تپه‌های شنی شهرستان ریگان میزبان بازسازی واقعه غدیر

خبرگزاری رسا ـ رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ریگان گفت: برای دومین بار در این شهرستان اجرای باسازی واقعه غدیرخم در مهرماه سال جاری در بلندترین تپه های شنی جهان اجرا می شود.
غدير خم

حجت الاسلام منصور نعمتی رییس اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی ریگان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان افزود: با توجه به استقبال بی نظیر مردم این شهرستان، پارسال برنامه باسازی واقعه غدیرخم با استقبال بیش از 10 هزار نفر روبه رو شد که به یقین در سال جاری باشکوه تر از سال گذشته برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه امسال نیز بازسازی واقعه تاریخی غدیرخم 10 مهرماه همزمان با عید سعید غدیر خم در این شهرستان برگزار می شود، خاطرنشان کرد: در اجرای این برنامه بیش از200نفر از هنرمندان این شهرستان به ایفای نقش می پردازند.

حجت الاسلام نعمتی بیان کرد: این بازسازی بزرگ به همت اقشار مختلف بسیج و همکاری اداره ارشاد اسلامی به اجرا گذاشته می شود.

وی تصریح کرد: دراین نمایش بازسازی، حرکت کاروان پیامبر اعظم(ص) و سایر کاروانهای منتهی به مکه معظمه و بازگشت آنها به تصویر کشیده خواهد شد.

رییس اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی ریگان صحنه غدیر را یکی از بزرگترین و مهم ترین رویدادهای اسلامی وفرهنگی در این شهرستان دانست و اظهار کرد: انتظار می رود تمامی دستگاههای دولتی و غیردولتی در این کار عظیم و فرهنگی همکاری های لازم را داشته باشند.

حجت الاسلام منصور نعمتی در پایان هدف از اجرای این واقعه را آشنایی نسل جدید با فرهنگ ولایت، تبین و شناسایی جایگاه ولایت به نسل جوان و پیوند جوانان با ولایت عنوان کرد./972/302/ب3

ارسال نظرات