۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۷
کد خبر: ۲۸۹۲۷۸
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان:

تقویت ظرفیت تبلیغ سنتی از اهداف همایش طلایه‌داران تبلیغ است

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی وآموزشی وپژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: تقویت ظرفیت تبلیغ سنتی در شبهه زدایی از جامعه اسلامی را از اهداف برگزاری همایش طلایه داران تبلیغ است.
تقویت ظرفیت تبلیغ سنتی از اهداف همایش طلایه‌داران تبلیغ است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزارزی همایش طلایه داران تبلیغ در بندرعباس گفت: روحانیت تابلوی دین است و کار تبلیغ اهمیت زیادی دارد .


وی افزود: اداره کل تبلیغات اسلامی تبلیغات اسلامی هرساله در آستان ماه محرم، همایشی را با هدف فعال‌سازی ظرفیت تبلیغ سنتی در پاسخگویی به سؤالات دینی و شبهه‌زدایی از جامعه اسلامی و آگاهی‌سازی مبلغان دینی از تحرّکات جریان‌های معارض جبهه فرهنگی انقلاب و شیعه با دعوت از شخصیت‌های تأثیرگذار و جریان‌ساز علمی و فرهنگی برگزار می‌کند.


معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان در ادامه ابراز داشت: در همین راستا، همایش طلایه داران تبلیغ با محوریت تبیین وظایف روحانیون در دهه امامت و ولایت و همچنین ماه محرم در بندرعباس برگزار می شود.


وی با اشاره به زمان و مکان برگزاری همایش مزبور گفت: این همایش یکشنبه 5 مهرماه ساعت ساعت 8 صبح در سالن کنفرانس شرکت گاز واقع در خیابان دانشگاه برگزار می شود.


حجت الاسلام انصاری راد بیان کرد: همایش طلایه داران تبلیغ به همت اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان و با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان و ستاد اقامه نماز برگزار خواهد شد.


معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی در پایان تصریح کرد: حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور، آیت الله نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس و همچنین حجت الاسلام سیدشکرالله زندوی مدیر کل تبلیغات اسلامی هرمزگان در این همایش به ایراد سخن خواهند پرداخت./851/202/ب3

ارسال نظرات