۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴
کد خبر: ۲۸۹۵۱۴

ابقای حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی در مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران

خبرگزاری رسا ـ با تصمیم شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی در سمت مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور ابقا شد.
حجت‌الاسلام والمسلمين محمودرضا جمشيدي

به گزارش خبرگزاری رسا، بر اساس تصمیم شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی به مدت دو سال دیگر در سمت مدیر حوزه‌های علمیه خواهران ابقا شد.

  

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی از ابتدای تشکیل مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران جانشین آیت‌الله شرعی بنیانگذار مدیر سابق این نهاد بوده است و از سال 89 به عنوان مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور منصوب شد.

  

وی عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، عضویت در شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، عضویت در هیات نظارت بر مطبوعات و عضویت در هیات امنا، هیات مدیره و نمایندگی حوزه‌های علمیه در نهادهای مختلفی را نیز در کارنامه خود دارد./998/د102/س

منبع: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران

ارسال نظرات