۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۳
کد خبر: ۲۹۰۰۴۰
حجت الاسلام والمسلمین طائب:

دعای عرفه سبب افزایش معرفت انسان و دوری از شیطان می‌شود

خبرگزاری رسا ـ رییس شورای مرکزی قرارگاه عمار، دعای عرفه را دعای عرفان و شناخت پرودگار عالم خواند و گفت: با قرائت دعای عرفه، معرفت و شناختی از خالق هستی به انسان منتقل می‌شود که درونش را از عشق و شناخت خداوند مملو کرده و جایی برای شیطان باقی نمی‌گذارد.
حجت الاسلام والمسلمين مهدي طائب

حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب، رییس شورای مرکزی قرارگاه عمار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به دعای عرفه امام حسین(ع) اظهار داشت: دعای عرفه امام حسین(ع) از ادعیه‌ای است که متن و محتوایش با روز صدور آن بسیار همخوان و همنام است.

 

استاد درس خارج حوزه علمیه قم، دعای عرفه را دعای عرفان و شناخت پرودگار عالم خواند و افزود: اگر خداوند متعال در روز عرفه، این دعا را در حق خواننده مستجاب کند، برای او تا پایان عمرش بیمه‌ و براتی است.

 

وی به معرفت افزایی دعای عرفه اشاره و خاطرنشان کرد: با قرائت دعای عرفه، معرفت و شناختی از خالق هستی به انسان منتقل می‌شود که درونش را از عشق و شناخت خداوند مملو کرده و جایی برای شیطان باقی نمی‌گذارد.

 

حجت الاسلام والمسلمین طائب، دعای عرفه را موجب دوری از شیطان برشمرد و یادآور شد: معرفت افزایی دعای عرفه در وجود انسان، جا را برای شیطان تنگ می‌کند و او را به قلبش راه نمی‌دهد؛ مگر این که وجود انسان از معرفت الهی تهی شود.

 

وی تأکید کرد: اگر دعای عرفه درباره انسان مستجاب شود، خود خداوند ضامن عنایت و توجه به انسان است و به لطف الهی همه درخواست‌ها و دعاهای دیگر همچون دعای افتتاح و ابوحمزه که مخصوص ماه رمضان است نیز شامل حال انسان می‌شود.

 

رییس شورای مرکزی قرارگاه عمار به جود و سخای خداوند اشاره کرد و گفت: جود و سخای الهی حد و اندازه ندارد و حد قابلیت انسان‌ها است که محدود سازی می‌کند و اگر چنانچه خداوند به انسان لطف و عنایت کند، ظرفیت انسان افزایش می‌یابد و می‌تواند پذیرای لطف خداوند باشد.

 

وی تأکید کرد: اگر دعای عرفه در حق بنده‌ای مستجاب شود؛ چنان ظرفیتی به انسان می‌دهد که پذیرنده فیوضات الهی می‌شود و هنگامی که فرد، فیض و رحمت الهی را پذیرفت، راه وجودش بر شیطان بسته می‌شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین طائب گفت: امروز که روز عرفه است؛ بالاترین خواسته مؤمنان باید این باشد که «خدایا دعای عرفه حسین بن علی(ع) را درباره ما اجابت بفرما»./908/ت302/ی

ارسال نظرات