مدرسه علمیه فیلسوف الدوله تهران میراث فرهنگی است
خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه آیت الله حق شناس گفت: سازمان میراث فرهنگی برای ادامه بازسازی مدرسه اقدام کند.

مدیر مدرسه علمیه آیت الله حق شناس که این مدرسه به فیلسوف الدوله و امین الدوله شهرت دارد، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: بنای مدرسه فیلسوفالدوله دارای قدمت صدوبیست ساله است و به عنوان یک آثار باستانی در سازمان میراث فرهنگی ثبت شده است.
وی با بیان اینکه نبود رسیدگی به فرسودگی بنای این ساختمان سبب خسارتهای جبرانناپذیر خواهد شد، اظهار داشت: از راه پیگیریهای مدرسه و نامه درخواست کمک در دیدار عمومی با رییس جمهور توانستیم، مبلغ هشتاد میلیون تومان برای بازسازی مدرسه کمک بگیریم.
مدیر مدرسه علمیه آیتالله حقشناس در ادامه افزود: این مبلغ زیر نظر بودجه سازمان میراث فرهنگی رفت که با پیگیریهای مستمر توانستیم این مبلغ را از این سازمان دریافت کنیم.
وی با بیان اینکه میراث فرهنگی متولی بازسازی این مدرسه قرار گرفت و بین مدرسه فیلسوفالدوله و سازمان میراث فرهنگی قراردادی بسته شد، ابراز داشت: این سازمان به تعهدات خود به شکل کامل عمل نکرد.
حجتالاسلام قیصری با اشاره به اینکه سازمان میراث فرهنگی کار را رها کرده است، خاطرنشان کرد: نامهای از سوی معاونت اجرایی ریاست جمهوری مبنی بر ادامه بازسازی مدرسه به سازمان میراث فرهنگی ارسال شد.
مدیر مدرسه علمیه آیتالله حق شناس در پایان گفت: انتظار داریم سازمان میراث فرهنگی برگردد و برای ادامه بازسازی مدرسه گفتوگویی صورت بگیرد.
ارسال نظرات