۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۵
کد خبر: ۲۹۵۶۹۵
استاد حوزه علمیه:

نفس کشیدن در مجالس روضه ابا عبدالله عبادت است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه با بیان این که در دو جا در روایات از نَفَس به عنوان عبادت یاد شده، گفت: یکی برای شخص روزه دار که نفس کشیدن او هم عبادت است و دیگری کسی که در روضه اباعبدالله(ع) شرکت کند؛ از دیگر خصوصیات امام حسین(ع) این است که تربت ایشان شفا است و دعا زیر قبه ایشان به اجابت می‌رسد.
مراسم عزاداري ر قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام عبدالحسن محمودی بهبهانی، استاد حوزه علمیه قم، پیش از ظهر امروز در دفتر مقام معظم رهبری در قم با اشاره به این که آیات و روایات تذکر، تنبه، هدایت و ارشاد است، گفت: قیام امام حسین(ع) قیامی است که ابعاد آن را هنوز نتوانستند بفهمند که عمق این قیام تا چه حد است زیرا هدف امام حسین(ع) از قیام هدایت و ارشاد مردم بود.


وی با بیان این که در دو جا در روایات از نَفَس به عنوان عبادت یاد شده، گفت: یکی برای شخص روزه دار که نفس کشیدن او هم عبادت است و دیگری کسی که در روضه اباعبدالله(ع) شرکت کند؛ از دیگر خصوصیات امام حسین(ع) این است که تربت ایشان شفا است و دعا زیر قبه ایشان به اجابت می‌رسد.

حجت الاسلام محمودی با بیان این که امام حسین(ع) در زمانی قیام کرد که هیچ کس جرأت نداشت بر علیه بنی امیه حرفی بزند، گفت: امام حسین(ع) از ابتدا می‌دانستند که به شهادت می‌رسند به همین خاطر در خطبه‌ای که در مکه خواندند گفتند مرگ برای همه حتمی است و از عمر من دیگر چیزی باقی نمانده است و در این زمان که کسی از حق دفاع نمی‌کند و احکام اسلام اجرا نمی‌شود من مرگ در راه خدا را سعادت می‌دانم.

وی افزود: امام حسین(ع) هنگامی که از مکه بیرون آمدند یک قافله از عراق امام را دیدند و از حضرت علت ترک حج را پرسیدند که امام در جواب فرمودند بنی امیه قصد کشتن مرا دارند و هرکجا باشم مرا خواهند کشت ولی روزی خواهد رسید که بنی امیه از یک قطره خون هم پست تر خواهند شد.

مبلغ حوزه علمیه خاطرنشان کرد: در مسیر کربلا امام حسین(ع) با سپاه حر برخورد کرد و امام حسین(ع) سربازان و اسب‌های غافله حر را آب داد؛ هنگام نماز که شد حر پشت سر امام ایستاد و نماز خواند که این نشان از آگاهی و شناخت حر نسبت به امام حسین(ع) دارد.

وی با بیان این که در منطقه کربلا سپاه عمر سعد جلو امام حسین(ع) را گرفتند و امام را مجبور به توقف کردند، گفت: زهیر به امام حسین(ع) گفت اگر با این گروه اندک بجنگیم می‌توانیم آنها را شکست دهیم و خود را به مکان مناسب تری برسانیم اما امام حسین(ع) فرمودند من در ماه حرام جنگ را آغاز نمی کنم و قصد جنگ ندارم./843/پ202/ف
ارسال نظرات