۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۲
کد خبر: ۲۹۵۹۱۰
در دانشگاه فردوسی مشهد؛

نشست «از گذشته تا هنوز» برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ نشست پرسش و پاسخ پیرامون طرح ارتقای عفاف و منشور اجرایی امر به معروف و نهی از منکر با عنوان «از گذشته تا هنوز» با همکاری جهاد دانشگاهی در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
گذشته تا هنوز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، نشست پرسش و پاسخ پیرامون طرح ارتقای عفاف و منشور اجرایی امر به معروف و نهی از منکر با عنوان «از گذشته تا هنوز» با حضور دکتر علی یوسفی، معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی،حجت الاسلام دکتر غلامرضا صدیق اورعی، نماینده وزیر در هیأت نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه فردوسی و دکتر محمد تقی فخعلی، عضو شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد امروز 25 مهر در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

 

دکتر محمد تقی فخعلی، عضو شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد در این نشست ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سیدالشهدا(ع) گفت: اصل گفتمان امر به معروف و نهی از منکر با عاشورا پیوندی دارد که غیر قابل انکار است.

 

وی درادامه در تعریف فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر از زبان شهید مطهری(ره) افزود: در واقع در جامعه ای که این فریضه انجام نمی شود جامعه دچار افسردگی، خمودگی و بی مسؤولیتی در برابر عمل حق می شود ودر اینچنین جامعه ای مرگ بهتر از زندگی است.

 

مؤثر نبودن شیوه های اجبار آفرین

فخعلی با بیان این که اصل امر به معروف و نهی از منکر برآمده از سنت و مکتب است و جای تردید ندارد، اظهار کرد: البته اسلوب ها و روش های اجرایی در این مسیر تا کنون موثر نبوده است.

 

عضو شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد  با بیان این که طرح ارتقای عفاف پیوستی برای منشور امر به معروف و نهی از منکر است، بیان داشت: در این منشور سعی شده است تا نگاه های متفاوت اعمال شود و نگاه ها در این عرصه بخشی نباشد و در یک موضوع خاص تمرکز نشود.

 

وی تصریح کرد: شیوه های اجبار آفرین با بکارگیری ابزارهای فشار تأثیری در جهت احیای امر به معروف و از بین بردن منکر ندارد و در عین حال رعایت کردن آئین نامه های سازمانی پایه اخلاقی دارد چرا که اخلاق بهترین ابزار و وسیله و مناسبت ترین راه برای این موضوع است که به ارتقای روحی و تکامل انسان کمک کند.

 

اجرای طرح امر به معروف و نهی از منکر فضای دانشگاه را پادگانی و امنیتی نمی‌کند

فخعلی با بیان این که نباید این گونه برداشت شود که اجرای طرح ارتقای عفاف و منشور اجرایی امر به معروف و نهی از منکر باعث می شود که فضای دانشگاهی   تبدیل به پادگان یا فضای امنیتی بشود، خاطرنشان کرد: چنین اتفاقی هرگز نمی افتد و قرار نیست که نحوه اجرا منجر به امنیتی شدن فضای دانشگاه بشود.

 

وی با بیان این که امکان ویرایش مناسب تراین طرح وجود دارد، گفت: همه آن چه در این طرح آمده است پس از ویرایش جنبه قانونی پیدا می کند و قانون گذار براساس مفروضات قانون وضع می کند و  براساس منطق حقوقی این نوع وضع آئین نامه بدون اشکال قانونی است.

 

 گفتنی است، این نشست با همکاری جهاد دانشگاهی در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد./934/202/ب2

ارسال نظرات