عاشورا مکتب الگوساز و تربیت کننده همه اقشار جامعه است
حجت الاسلام سید محمد علی معصومی، استاد حوزه علمیه و دانشگاه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با تأکید بر این که فلسفه مبارزه امام حسین(ع) در عاشورا مبارزه تربیتی است، گفت: قیام عاشورا در واقع رویارویی حق در مقابل باطل است که انسانیت و ارزش های انسانی را هدف خود قرار داده است.
وی مهم ترین درس های نهضت امام حسین (ع) را آزادگی، صبر، فرصت دادن به دشمن برای اصلاح، دوری از ذلت و قاطعیت در راه هدف، دفاع از امامت و ولایت دانست و افزود: محرم یادآوره عظیم ترین خاطره عالم اسلام و بشریت است.
استاد حوزه و دانشگاه هرمزگان، با بیان این که انسان با هدف دستیابی به خلافت الهی خلق شده تصریح کرد: همه باید برای رسیدن به منصب الهی تلاش کنند، تیری را که شیطان به تاریکی انداخت جاهلان به هدف زدند و جبهه باطل با جهل انسان ها در برابر جبهه حق شکل گرفت و ظلم را به حدی رساندند که دین خدا را تحریف کردند.
وی با اشاره به اینکه امام حسین(ع) برای اقامه امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد، ابراز داشت: امام حسین در راه احیا دین تمام هستی اش را در معرض اخلاص قرار داد تا با اصلاح امت جدش خلافت الهی را زنده کند.
حجت الاسلام معصومی با بیان اینکه مردم و جوانان در مکتب امام با شور حماسی امام حسین برای اقامه دین و احیای امربه معروف و نهی از منکر در جامعه عجین شدند بیان داشت: هدف امام حسین (ع) از قیام مبارزه با استکبار، تروریست و کسانی بود که در صدد سد کردن راه خدا و برهم زدن صلح جهانی بودند و عزاداری تا زمان پیروزی حق در برابر کفر ادامه دارد.
وی در پایان به برخی از تاثیرات حماسه عاشورا در طول تاریخ اشاره کرد و اذعان داشت: از جمله تاثیراتی که قیام عاشورا در زمان خودش داشت می توان به قطع نفوذ دینی بنی امیه بر افکار مردم، فرو ریختن ترس و وحشت مردم از اقدام و قیام بر ضد ستم، رسوایی یزیدیان و حزب حاکم اموی، بیداری روح مبارزه در مردم اشاره کرد./851/302/ب2