۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۳۰۰۱

کنگره آیت الله مرندی فردا برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ کنگره بزرگداشت آیت الله میرزا علی اکبر مرندی فردا از ساعت 9 صبح در مجتمع فرهنگی هنری شهرستان مرند برگزار خواهد شذ.
مرحوم آيت الله مرندي
 
حجت الاسلام علی نعمت‌زاده‌، امام جمعه مرند در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز به مناسبت برگزاری کنگره بزرگداشت آیت الله مرندی  اظهار داشت: آیت‌الله میرزا علی اکبر مرندی‌، تربیت یافته شریعت علوی بود و در طول عمر پربرکت خویش، با رفتار و کردار خود زبانزد عام و خاص شد و با اقشار مختلف جامعه ارتباط نزدیکی داشت.

وی تصریح کرد: در راستای ترویج فرهنگ اسلامی و فرهنگ‌سازی جامعه، شورای فرهنگ عمومی شهرستان از بدو آغاز به کار در شهرستان، تجلیل از مقام اخلاقی و تربیتی عالم عامل و عارف مرحوم آیت‌الله مرندی را در سر لوحه کار خود قرار داده است.

حجت الاسلام نعمت‌زاده گفت: بر‌این اساس مقدمات لازم برای امکان برگزاری همایش بزرگداشت، توفیق و خدمت بزرگی نصیب شورای فرهنگ عمومی شهرستان مرند شد تا چهره تربیتی و اخلاقی و عرفانی این شخصیت بزرگ مکتب علوی به همگان تبیین و معرفی شود.

وی ادامه داد‌: با توجه به فعالیت‌های آیت‌الله میرزا علی اکبر مرندی در راستای بسط و گسترش شریعت علوی و محبوبیت خاص این بزرگوار در جهان تشیع و به خصوص مردم مسلمان و قدرشناس مرند، شورای فرهنگ عمومی شهرستان مرند، برگزاری همایش بزرگداشت آیت‌الله میرزا علی‌اکبر را به تصویب رسانده و این همایش به پاس تجلیل از مقام علمی و معنوی این بزرگوار، در 17 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

امام جمعه مرند در ادامه گفت: در ‌ارتباط‌ با این همایش اطلاع‌رسانی شده و فراخوان مقالات و جمع‌آوری خاطرات انجام گرفته است و خوشبختانه مورد استقبال اندیشمندان و دوستداران این بزرگوار قرار گرفته است و امیدواریم نتایج این همایش زمینه مناسبی را برای معرفی هرچه بیشتر آیت‌الله میرزاعلی اکبر مرندی برای جهان تشیع فراهم آورد.

حجت الاسلام نعمت‌زاده در پایان ضمن تشکر از فعالیت مستمر خبرنگاران شهرستان مرند در امر اطلاع‌رسانی گفت: امیدواریم مطبوعات محلی با اطلاع‌رسانی در این ارتباط‌‌، این همایش را زیر پوشش کامل خبری قرار دهند.
ارسال نظرات