وجود 4 هزار عنوان کتاب در کتابخانه حوزه علمیه امام حسن عسکری آمل
حجت الاسلام مهدی کریمی، مسؤول کتابخانه حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، با گرامی داشت فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی اظهارداشت: کتاب و کتابخوانی برکات و ثمرات ارزشمندی دارد که در دین مبین اسلام به آن توجه ویژه ای شده است.
وی خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی زمینه ساز پیشرفت و توسعه شده و نقش ارزشمندی در مسیر اعتلای فرهنگی و علمی دارد که نیاز است اهتمام والایی در این راستا صورت گیرد.
حجت الاسلام کریمی با بیان این که حدود 4 هزار عنوان کتاب در کتابخانه حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل وجود دارد، بیان داشت: بیشتر موضوعات این کتابخانه در خصوص رشته های فقه و اصول، فلسفه، تفسیر و کلام است.
مسؤول کتابخانه حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل خاطرنشان کرد: با توجه به وجود مرکز تخصصی حوزوی در این حوزه علمیه کتابخانه تلاش دارد تامین منابع لازم برای دانش پژوهان و طلاب در رشته های تفسیر و کلام را صورت دهد.
وی ادامه داد: تمایز کتابخانه حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل با دیگر کتابخانه های حوزوی در این است که فهرست نویسی و رده بندی کنگره صورت گرفته و به راحتی امکان دسترسی به موضوعات مختلف وجود دارد.
حجت الاسلام کریمی با بیان این که امکان دسترسی به کتاب های این کتابخانه برای طلاب و اساتید حوزه علمیه فراهم است، گفت: کارهای تحقیقاتی دانش پژوهان مورد حمایت است که می توانند از امکانات موجود در کتابخانه استفاده کنند.
مسؤول کتابخانه حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل افزود: کتابخانه مجازی نیز در این حوزه علمیه وجود دارد که نرم افزارهای اسلامی بر روی سیستم ها نصب شده و اساتید و طلاب می توانند از این امکانات بهره گیری داشته باشند.
وی تصریح کرد: سیاست حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل در این راستا است تا علاوه بر تجهیز کتابخانه، توجه ویژه ای به سمت و سوی کتابخانه مجازی داشته باشد که امکان استفاده از منابع متعدد به نحوی آسان تر از طریق این روش فراهم است.
حجت الاسلام کریمی خاطرنشان کرد: فعالیت ها و امکانات کتابخانه حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل از استقبال خوبی برخوردار است که اساتید و طلاب حوزه های علمیه آمل نیز می توانند به کتاب های این کتابخانه دسترسی داشته باشند.
مسؤول کتابخانه حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل با بیان این که ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ضرورتی اساسی و انکارناپذیر است، گفت: دین مبین اسلام به دانش ورزی و کتابخوانی نگاه ویژه ای دارد که نیاز است از آن در مسیر تعالی و تکامل بهره گیری داشته باشیم./1314/302/ب3