۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۴
کد خبر: ۳۱۰۷۶۳
برگزاری یک نشست نقد پژوهی در قم؛

اثرپذیری الهیات فلسفی یهودی از فلسفه و کلام اسلامی در دوره میانه

خبرگزاری رسا ـ بیست و یکمین نشست علمی دین پژوهان با عنوان «اثرپذیری الهیات فلسفی یهودی از فلسفه و کلام اسلامی در دوره میانه» در قم برگزار می‌شود.
نشست نقد پژوهش «اثرپذيري الهيات فلسفي يهودي از فلسفه و کلام اسلامي در دوره ميانه»

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از دبیرخانه دین پژوهان کشور،  بیست و یکمین نشست علمی دین پژوهان با عنوان «اثرپذیری الهیات فلسفی یهودی از فلسفه و کلام اسلامی در دوره میانه» در قم برگزار می‌شود.

 

این پژوهش در موسسه آموزش و پژوش امام خمینی (ره) قم  از سوی حجه الاسلام   سید لطف الله سید جلالی دکترای ادیان و عرفان اسلامی و استاد راهنما و مشاور پایان نامه های علمی و عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه به انجام رسیده است.

 

بر اساس این گزارش در این پژوهش الهیات یهودی در سه دوره یونانی مآبی، میانه و مدرن با تاکید ویژه بر دوره میانه بحث و بررسی شده است.

 

پژوهشگر با شیوه مقایسه و تحلیل، تاثیر پذیری الهیات فلسفی یهودی از ساختار کلام و فلسفه اسلامی را اثبات می نماید.

 

ویژگی مهم این تحقیق بهره بردن پژوهشگر محترم از منابع کهن و دست اول الهیات یهودی و آثار الهی دانان یهودی در قرون میانه همچون موسی ابن میمون، سعدیا گائون و یحی بن پاقودا می باشد.

 

این نشست علمی روز چهارشنبه 23 دی ماه ساعت 18:30 در محل دبیرخانه شورای دین پژوهان کشور واقع در قم میدان رسالت بلوار سمیه جنب بانک کشاورزی پلاک 27 برگزار می شود.

  

دبیرخانه دین پژوهان کشور از اساتید و محققین و طلاب و علاقه مندان جهت شرکت در این نشست تخصصی دعوت به عمل آورده است./998/

 

منبع: دین پژوهان

ارسال نظرات