حضور مردم در انتخابات مؤلفه ماندگاری انقلاب اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، ظهر امروز در خطبه های عبادی سیاسی این هفته که در مصلی امام خمینی(ره) اهواز برگزار شد، با دعوت مسلمانان، برادران و خواهران ایمانی به رعایت تقوای الهی، ابراز داشت: سفارش به تقوا از واجبات نماز جمعه بوده و در عین حال خواستار سفارش مؤمنان به یکدیگر در این باره شد.
امام جمعه موقت اهواز با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در 7 اسفند با پیش کشیدن بحث تقوا در مسائل اجتماعی، گفت: تقوا بحثی گسترده است که همه چیز از جمله عبادات، مسائل مالی و احترام به حقوق مردم، مسائل خانوادگی، سیاسی، اجتماعی را در بر می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده با اشاره به این که خداوند در آیه های اول سوره احزاب پیامبر اکرم(ص) را به سفارش تقوای الهی امر می کند، خاطرنشان کرد: پیامبراکرم(ص) را در مسائل اجتماعی برای پیش برد و تبلیغ رسالت الهی به عدم اطاعت از کفار و منافقان فراخوانده و به پیروی از وحی و توکل بر خدا فراخوانده است.
این مقام مسؤول با بیان این که عدم اطاعت از کفار و منافقین در مسائل اجتماعی زیاد در قرآن ذکر شده است، اظهارداشت: خداوند در سوره کهف، صبر پیامبراکر(ص) به همراهی مؤمنان فقیر در مسائل اجتماعی را خواستار شده و پیروی از ثروتمندان و بی خبران از خداوند را نهی کرد.
امام جمعه موقت اهواز تقوا در برخورد با دشمنان در قرآن را با توجه به آیه 8 سوره مائده یادآور شده و افزود: خداوند در این آیه قیام برای خدا و عدم خروج از عدالت به واسطه دشمنی را خواستار شده و عدالت را نزدیک به تقوا بیان کرده است.
وی با بیان این که نباید در مسائل سیاسی، تقوا کنار گذاشته شود، خاطرنشان شد: دست یافتن به پست و مقام سیاسی و وجهه اجتماعی بدون تقوا بی معنی بوده و تقوا در تمام شئون زندگی انسان حاکمیت دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده با اشاره به تشکیل شورای 6 نفره انتخاب خلیفه پس از عمربن خطاب که در آن همگان بر لیاقت امام علی(ع) نسبت به آن اذعان داشته و شرط عمل به قرآن، سنت نبوی و سیره شیخین را خواستار شده بودند، ادامه داد: آن حضرت عمل به قرآن، سنت نبوی و اجتهاد بر طبق نظر خود را بیان داشت و این نشان از آن است که آن حضرت حاضر نشد برای رسیدن به حق خود و خلافتی که خداوند تعیین کرده دروغی بر زبان آورد.
این مقام مسؤول با بیان این که امام علی(ع) در به دست آوردن خلافت و در طی خلافت تقوا را از دست نداد، تصریح کرد: رسیدن به هدف با انواع حیله و فریب به هیچ وجه در سیاست وی جایی نداشته و آن حضرت در پاسخ به عدم توانایی سیاسی بیزاری خداوند از مکر و خدعه را عامل اصلی پرهیز از حقه های سیاسی بیان کرد.
امام جمعه موقت اهواز با اشاره به ارکان انتخابات که همان مجریان، ناظران، نامزدها و طرفداران آنها و مردم هستند، افزود: وزارت کشور به عنوان مجری و شورای نگهبان به عنوان ناظر انتخابات با توجه به در پیش بودن انتخابات به سخنان رهبر معظم انقلاب گوش فرا داده و قانون گرایی و عدم تخطی از قانون، سعه صدر و بی طرفی را مدنظر قرار دهند.
وی رعایت قانون و اخلاق از سوی نامزدهای انتخاباتی را خواستار شده و گفت: در فرهنگ دینی تشیع پیروزی واقعی در به دست آوردن آراء مردم نبوده بلکه انجام تکالیف محوله به صورت صحیح میان خود و خداوند است که مکرر در سخنان رهبر معظم انقلاب ذکر شده است.
حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده با اشاره به در پیش بودن انتخابات و سیاه نمایی و بزرگ نمایی برخی مشکلات از سوی نامزدهای انتخاباتی ابراز داشت: نامزدهای انتخاباتی از داده وعده و عیدهای غیرقانونی پرهیز کرده و مسائل قومی را در این باره داخل نکنند.
این مقام مسؤول عدم استفاده از امکانات دولتی و بیت المال و پذیرفتن نتیجه انتخاباتی را خواستار شد و افزود: عدم پذیرفتن نتیجه انتخابات منجر به حوادثی همچون فتنه 88 که با این مقدمه آغاز شد، نشوند و باید حضور حداکثری و انتخاب آگاهانه و بابصیرت از سوی مردم صورت گیرد.
امام جمعه موقت اهواز در خطبه دوم خود با بیان این که بنا به سخنان رهبر معظم انقلاب اصل انتخابات موجب افتخار کشور و نظام مقدس اسلامی و ماندگاری و تنومندی انقلاب اسلامی است، خاطرنشان شد: ادامه دشمنی استکبار نشان از ماندگاری انقلاب اسلامی و عدم تخطی از اصول و آرمان های امام خمینی(ره) در به پیروزی رساندن آن است.
وی حضور مردم در انتخابات را مؤلفه ماندگاری انقلاب اسلامی دانست و افزود: مردم سالاری دینی از ویژگی انقلاب اسلامی محسوب شده و در تمام کشورهای صاحب دموکراسی که رأی مردم تعیین کننده است، حضور مردم در انتخابات یکی از شاخصه های رشد سیاسی و اجتماعی این گونه کشورها است.
حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره حضور حداکثری در انتخابات و دعوت از مخالفان خود گفت: حضور در انتخابات مایه اقتدار بیشتر کشور بوده و افرادی که خود را فدای نظام اسلامی و دین و سپر بلای آن کنند انتخاب شوند و از انتخاب افرادی که جناح بازی و مصلحت فردی را بر نظام اسلامی ترجیح دهند، خودداری شود.
این مقام مسؤول با اشاره به بحث فهرست انتخاباتی و شیوه آشنایی با نامزدها گفت: عده ای از آنها برای افراد آشنا که باید بر طبق اگاهی خود عمل کنند؛ اما افرادی را که نمی شناسند با مراجعه به سوابق انقلابی پیش و پس از انقلاب اسلامی انتخاب کنند.
وی رعایت قانون در تمام مراحل انتخابات و التزام به آن از سوی ارکان برگزار کننده را خواستار شده و ابراز داشت: فرصت اعتراض برای برطرف شدن اشتباهات سهوی است و هیچ کس نباید از قانون تخلف کند و شورای نگهبان و هیأت اجرایی با سعه صدر و رعایت قانون به وظایف خود عمل می کنند.
امام جمعه موقت اهواز شمارش آراء و حق داوطلبان را بخشی از حق الناس دانست و تقلب سازمان یافته در انتخابات نظام اسلامی را رد کرد و افزود: شورای نگهبان با دقت و به دور از وسواس و بی مبالاتی به تأیید و رد صلاحیت داوطلبان بپردازد.
وی با بیان این که نامزدهای انتخاباتی پذیرش نتیجه انتخابات و نیز در فهرست های انتخاباتی رعایت مصالح نظام اسلامی و مردم را رعایت و از جناح بندی سیاسی پرهیز کنند، گفت: آمریکا به هیچ وجه تغییر ماهیت نداده اما روش های خود را تغییر داده و به انتخابات پیش رو چشم طمع دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده با بیان این که در بحث نفوذ خودی ها خود بدون آگاهی ابزاری برای نفوذ دشمن هستند، افزود: نباید چهره پلید آمریکا را تطهیر و نفوذ باید بدون اتهام و مصداق زدن تبیین شود و انتخابات را امتحانی بزرگ برای همه دانست.
این مقام مسؤول با اشاره به پایان برجام و جواب رهبر معظم انقلاب به نامه رییس جمهور گفت: برجام نباید راهی برای ارتباط با آمریکا باز کرده باشد و نیز هیچ تغییری در رابطه با آمریکا ایجاد نکرده است.
وی با بیان این که برداشتن تحریم ها نباید کشور را به مصرف کننده کالاهای غرب تبدیل کند، خاطرنشان کرد: تازمانی که دشمنی آمریکا ادامه یابد شعار مرگ بر آمریکا ادامه داشته و راه حل مبارزه با رکود جامعه ما، اقتصاد مقاومتی است.
امام جمعه موقت اهواز در پایان ضمن تشکر از دلاوران نیروی دریایی سپاه پاسدران در توقیف تفنگداران آمریکایی آن را نشانه عزت و اقتدار نظام اسلامی دانست./9456/201/ب1