مردم کشورهاي اسلامي خواستار شدند؛
جلوگيري از توزيع و فروش خرماي اسراييلي
رسا، سرويس بينالملل ـ در پي توزيع و پخش بستههاي خرماي اسراييلي در بازارهاي برخي كشورهاي اسلامي مردم اين كشورها خواستار جلوگيري از پخش و فروش اين خرماها شدند.

به گزارش خبرگزاري رسا به نقل از اسلام آن لاين، در پي توزيع و پخش بستههاي خرماي اسراييلي در بازارهاي برخي كشورهاي اسلامي مردم اين كشورها خواستار جلوگيري از پخش و فروش اين خرماها شدند.
يكي از فروشندگان شهر وجده در شرق مغرب ميگويد: برخي از تجار تنها به سود بيشتر فکر مي کنند و توجهي نميكنند كه كالاها از كجا وارد و در کدام کشور توليد شده است.
خالد سفياني، رييس انجمن قومي عربي از مسؤولان مغرب خواست درباره اين موضوع تحقيق و با عاملان آن برخورد نمايند.
وي پخش محصولات اسراييلي را اقدامي فتنهانگيزانه خواند و گفت: عاملان اين اقدام از ايام ماه رمضان و بازگشايي مدارس براي رسيدن به مقاصد خود سوءاستفاده كردهاند.
گفتني است اين خرماها در بازارهاي برخي کشورهاي اسلامي مثل مغرب و مراکش توزيع شده است.
ارسال نظرات