ایجاد تردید در محاسبات مسؤولان از توطئه های دشمن است/ متأسفانه اقتصاد مقاومتی در بودجه 95 جایی ندارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام حیدر مصلحی، مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امروز در گردهمایی سیاسی کارکنان سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری که به صورت ویدئو کنفرانس نیز برای سایر رده های سپاه این بریاستان پخش می شد، به تشریح اهمیت تشخیص حق و باطل و حمایت به موقع از جبهه حق پرداخت.
حجت الاسلام مصلحی با یادآوری واقعه کربلا، گفت: برخی مانند عمر سعد در واقعه حق را از باطل تشخیص داد؛ اما نتوانست از حکومت ری و هوا و هوس خود بگذرد.
وزیر سابق اطلاعات افزود: در فتنه 88 نیز برخی خواص، حق را از باطل تشخیص می دادند اما هوا و هوس، غرض ها و حسادت های آن ها نمی گذاشت از حق حمایت کنند.
وی لازمه عبور از بن بست های عالم دنیا را پیشه کردن تقوا و جاری شدن آن در همه ابعاد زندگی انسان دانست و ادامه داد: آدم های داخل نظام دو دسته اند؛ برخی متدین اند اما تدین آن ها تا محدوده خانه است و این امر و نهی الهی را به جامعه نمی آورند.
حجت الاسلام مصلحی با تأکید بر این که تقوا باید در همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی زندگی حاکم باشد، ابراز داشت: امام(ره) برای حاکم کردن تقوا در جامعه انقلاب کرد؛ البته جنگ با هوا و هوس و نفس انسان بسیار سخت است.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به فتنه های دوران امام علی(ع)، گفت: حضرت علی(ع) در مدت کمتر از 5 سال حکومت، با سه فتنه بزرگ مواجه شد که از درون حکومت طراحی و اجرا شد.
حجت الاسلام مصلحی افزود: نباید فتنه های زمان امام علی(ع) را با جنگ اشتباه گرفت، چراکه در جنگ به مرز حمله می شود؛ البته در فتنه نیز به نوعی حمله به مرزهای فکری و اعتقادی صورت می گیرد، اما در بحث فتنه جمل می بینیم که طلحه و زبیر که نخستین بیعت کنندگان با آن حضرت بودند، خیلی تخصصی و دقیق، به خاطر درگیری نفس و هوا و هوس و پست و مقام و درهم و دینار و برخورداری از بیت المال، فتنه را طراحی و اجرا کردند.
وی با بیان این که صراط مستقیم ریزش دارد، اظهار داشت: شلمقانی از شاگردان امام عسگری(ع) بود که همه چیزش را از آن امام داشت و کتاب های مختلفی به صورت علمی در دفاع از امامت و ولایت نوشته بود؛ اما بحث غیبت صغری که پیش آمد و دید امام زمان(عج) عثمان بن سعید را به عنوان نخستین نائب خاص انتخاب کرده است، ناراحت شد و کتاب های خود را از بین برد و علیه امامت و ولایت کتاب نوشت.
حجت الاسلام مصلحی در ادامه به بحث نفوذ با تأسی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب پرداخت و گفت: آقا فرمودند «اگر ملت ایران راه امام را گم کند، یا نسبت به آن غفلت کند، یا عمداً کنار بگذارد، سیلی خواهد خورد».
وی با بیان این که گم شدن راه امام(ره) نسل سوم و چهارم انقلاب را خطاب قرار می دهد، افزود: عده ای امروز در کشور راه افتاده اند و می خواهند با خاطره امام را معرفی کنند؛ در صورتی که امام خمینی(ره) در وصیت نامه الهی سیاسی و صحیفه نور، در رابطه با استکبار و نوع برخورد با استکبار همه چیز را دقیق معرفی کرده اند و ملاک صحبت های آینده را منوط به تطبیق با وصیت نامه خود دانسته اند.
وزیر سابق اطلاعات با بیان این که خاطره قابلیت اثبات یا رد و سندیتی ندارد، گفت: شناخت راه امام با مشاهده وصیت نامه و صحیفه نور امکان پذیر است و امام خمینی(ره) هر آنچه درباره سیاست داخلی و خارجی و مسایل سیاسی و اقتصادی نیاز بوده عنوان فرموده اند.
وی غفلت از راه امام را متوجه نسل اول و دوم انقلاب دانست و عوامل غفلت را رفاه زدگی، طولانی شدن فاصله از امام(ره)، هوا و هوس برشمرد و افزود: کنار گذاشتن خط و راه امام به صورت عمدی نتیجه نفوذ است.
حجت الاسلام مصلحی تأکید کرد: دشمنان تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا مردم و مسؤولان عمداً راه امام را کنار بگذارند و این یک خطر جدی است.
وی با تبیین اصول گفتمان امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: حضرت امام(ره) به دنبال ترویج اسلام ناب محمدی و نفی اسلام آمریکایی بود؛ امام اسلام ناب را اسلامی می دانست که باید مستضعفان روی کار بیایند و اسلام سیلی خورده ها از نظام سلطه عنوان می کرد و این سخنان پشتوانه قرآنی دارد که خداوند در سوره قصص آیه 5، می فرماید: «وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ.«
وزیر سابق اطلاعات با اشاره به تاریخچه تحریف راه امام از دوران سازندگی و اصلاحات، اظهار داشت: عده ای در این دوران با نوشتن مقالات بیان می کردند، دو سه نسل از محرومین باید فدا شوند تا کشور پیشرفت کند و یا این که می گفتند، امام را باید در موزه ها جستجو کرد.
وی با اشاره به تأکید امام و رهبر معظم انقلاب بر روی کلمه مستضعفین، تصریح کرد: امروزه می بینیم که به کاربردن واژه مستضعفین را دارای بار منفی می دانند و می گویند قشر آسیب پذیر؛ همین امروز شنیدید که بیشترین معوقه بانکی کشور در دست 400 نفر است، آیا اینها مستضعفین هستند؟
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه، نفوذ را دو نوع موردی و جریانی دانست و گفت: نفوذ موردی همان جاسوس است که کارکردهای عجیبی نیز دارد و نباید از کنار آن به سادگی گذشت؛ یک مورد آن ترور فیزیکی شخصیت ها از راه نزدیک شدن به آن ها است.
وی، ترور شخصیت افراد را نیز دو گونه دانست و افزود: منکوب کردن شخصیت افراد و دچار التقاط شدن آن ها نمونه های این نوع ترور به حساب می آیند.
وزیر سابق اطلاعات از تقسیم کار بین سرویس های جاسوسی موساد، MI6 و CIA خبر داد و با اشاره به تاریخچه تشکیل گروه داعش و حمایت سرویس های جاسوسی اروپایی و آمریکایی از تروریست های این گروه، تحرکات گروه های التقاطی همچون انجمن حجتیه را نیز مورد حمایت این سرویس ها دانست و تأکید کرد: التقاط و نفوذ و ترور شخصیت ها به گونه ای است که مقابله با آن سخت می شود.
وی لازمه مبارزه با التقاط را آموزش اسلام ناب دانست و گفت: سرمایه گذاری روی افراد از دیگر اقدامات در نفوذ موردی است که او را به قدرت می رسانند تا در آینده مورد استفاده قرار دهند.
حجت الاسلام مصلحی با بیان این که بنی امیه و ابوسفیان گروهی مهدورالدم بودند، روی کار آمدن معاویه را تلاش نفوذ یهود صهیونیست دانست که با این کار 21سال حکومت دنیای اسلام تحت سیطره معاویه قرار گرفت.
وی با انتقاد از کسانی که می گویند، امیر مؤمنان(ع) هم دینداران را کنار گذاشت و سیاسیون را به کار گرفت، گفت: این سخنان نتیجه نفوذ و جنگ نرم دشمن است؛ آن ها می خواهند در پس این نوع تحریف ها حقایق را وارونه جلوه دهند.
وزیر سابق اطلاعات، نوع دوم نفوذ را جریانی عنوان کرد و برجام را نمونه ای از یک جریان نفوذی برشمرد و گفت: یک جریان فکری با فعالیت رسانه های استکباری همدل شدند تا بعد از برجام از فرصت استفاده کنند.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه، ایجاد تردید در دستگاه محاسباتی مسؤولان از راه تهدید و ترس را از دیگر توطئه های دشمنان در مسأله نفوذ عنوان کرد و وعده دروغ دادن را دومین نکته در بحث نفوذ برشمرد.
حجت الاسلام مصلحی با بیان این که، مگر چند درصد مشکلات اقتصادی کشور با برداشته شدن تحریم ها حل می شود؟ گفت: نقدینگی کشور در دو سال گذشته دو و نیم برابر شده که این نقدینگی می تواند با بکار گرفتن در تولیدات کارخانه ها فرصت باشد، یا اینکه تهدید به شمار آید.
وی، با انتقاد از ورود بی سابقه کالاهای خارجی از جمله خودروهای شاسی بلند با خروج ارز از کشور، اظهار داشت: اگر تحریم هستیم، چه پولی جای این کالاها داده می شود و یا این که برگزاری جشنواره لباس ترکیه ای در کشور آن هم موقعی که نساجی ما حرف نخست را در دنیا می زند و کشور ما مهد مدل لباس است، چه لزومی دارد؟ باید دید در اتاق بازرگانی چه اتفاقی می افتد.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه، وعده دروغ را عامل اشتباه محاسباتی مسؤولان دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی و معیشت مردم که حضرت آقا به مسؤولان هشدار دادند، باید مورد توجه جدی قرار گیرد، در حالی که اقتصاد مقاومتی در بودجه 95 کشور جایی ندارد.
وزیر سابق اطلاعات، تصویب قطعنامه ها علیه کشور بعد از فتنه 88، مشغول کردن مسؤولان به خیال پردازی و آرزوهای طولانی، آمارسازی، شایعه سازی، القای یأس و روحیه ما نمی توانیم و ایجاد غفلت از امدادهای غیبی، قبح زدایی و تغییر خطوط قرمز، خیرخواه نشان دادن دشمن و تحریف گفتمان امام از مهم ترین ترفندهای دشمنان در مسأله نفوذ عنوان کرد.
وی در پایان به ویژگی های انتخابات امسال نیز اشاره کرد و افزود: همزمانی دو انتخابات مجلس و خبرگان رهبری بر اهمیت این انتخابات می افزاید و از همین فضا دشمن می خواهد استفاده کند تا رأی دهندگان را دچار اشتباه کند./9457/پ201/ج1