۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۳
کد خبر: ۳۱۲۸
حجت الاسلام نبویان در دانشکده فنی مهندسی امام محمد باقر ساری:

برنامه های سازمان مدیریت مدیران را به اطاعت از آمریکا دعوت می كرد

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در دانشکده فنی امام محمدباقر (ع) ساری گفت: دولت نهم تنها دولتی است که ازحوزه در فرآیند تصمیم‌سازی کشور بهره می گیرد.
حجت الاسلام نبويان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام سید محمود نبویان، عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) ظهر امروز در همایش ناگفته‌های انتخابات در دانشکده فنی امام محمدباقر (ع) ساری گفت: برنامه های سازمان مدیریت  مدیران را به اطاعت از آمریکا دعوت می كرد


وی با بیان این که دولت نهم گفتمان امام و انقلاب را دوباره زنده کرد گفت: دولت نهم در طی چند سال اخیر درآمدهای نفتی را به طور عادلانه در کشور توزیع کرد.


عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به برنامه ریزی و تلاش گروه های مختلف برای تخریب دولت نهم افزود: از سه ماه گذشته 190 نفر در کشور با حقوق 800 تا900 هزار تومان بکار گرفته شدند تا پیامک های تخریبی برعلیه دولت نهم ارسال کنند.


حجت الاسلام سید محمود نبویان با بیان این که در برنامه چهار توسعه کشور که سال 83 در هزار و 300 صفحه نوشته شد، حتی یک بار هم نامی از امام و ولایت فقیه در آن برده نشده است تصریح کرد: این برنامه به ولایت فقیه نگرش خلافتی دارد، به بسیج عنوان نیروهای نابهنگام سنتی داده است و از ارزش‌های اسلامی را آرمان‌های خیالی نام می‌برد.


وی جلب نظر رهبر معظم انقلاب و نیز نفوذ در اقشار مختلف جامعه ایرانی را دو عامل مهمی دانست که عده ای با دولت نهم و شخص احمدی نژاد کنار نیایند.


عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) همچنین به مسأله انحلال سازمان مدیریت برنامه ریزی توسط دولت نهم اشاره کرد و گفت: این سازمان که می بایست برنامه‌های ملی را بنویسند و تمام کشور تابع آن باشند، برنامه‌های آن مدیران را به اطاعت از برنامه‌های آمریکا دعوت می‌کرد.


حجت الاسلام نبویان ادامه داد: از سال 32 آمریکا با کودتایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را ایجاد کردکه تا سال 86 همچنان در کشور فعالیت می کرد.


وی در بخشی دیگر از سخنان خود رهبری را ضامن اسلامیت نظام دانست و تصریح کرد: دو عامل تئوریک واجرایی موجب عدم اسلامی شدن دولت ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی شد.


عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با بیان این که متأسفانه قوانین موجود در کشورمان اسلامی نیست بیان داشت: تنها بخشی از قوانین ما اسلامی است.


حجت الاسلام سید محمود نبویان در بخشی دیگر از سخنان خود به مسأله سکولاریسم اشاره کرد و گفت: اکثر طرفداران جهان بینی مدرن از طرفداران اصلاح طلبان هستند.


وی با بیان این‌که مدرن در اصطلاح به اندیشه ای که سکولار است تلقی می شود خاطر نشان کرد: اندیشه وقتی مدرن است که سکولار باشد، سکولاریسم را متاسفانه جدایی دین از سیاست معنا می‌کنیم که این تعبیر معنایی ندارد و دروغ است.


حجت الاسلام نبویان با بیان این که زمانی اتصال و ارتباط با لس‌آنجلس افتخار بود گفت: سیاست‌های دولت نهم به گونه‌ای پیش رفت که کاندیداها را معترف به پیروی از امام می کند و آنها مجبورند برای رأی آوردن بگویند طرفدار امام راحل (ره) هستیم.

ارسال نظرات