امام خميني تفكر حكومت فلسطيني را زنده كرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در اهواز، دكتر سيد محمد تيجاني تونسي، مستبصر شيعي، در سخنراني راهپيمايي روز قدس در اهواز، اين روز را روز شرف مسلمانان دانست و گفت: زماني كه مسأله فلسطين رو به فراموشي ميرفت و اسرائيل سعي در محو كردن قدس از دلهاي مسلمانان بهويژه اعراب داشت، امام خمينيِ(ره) بزرگ ظهور و تفكر تشكيل حكومت فلسطيني را زنده كرد.
وي در ادامه تصريح كرد: ايران تنها دولتي است كه دشمن رژيم صهيونيستي است. اين رژيم از كسي راضي نميشود؛ مگر آنكه از او پيروي و تبعيت كند، و ميبينيم كه اسرائيل از همه دولتها جز جمهوري اسلامي ايران راضي است.
سخنران روز قدس، اجتماع بزرگ مردم اهواز را نشان دهنده موج عظيم ملت ايران دانست و افزود: سلام بر خميني(ره) در روزي كه به دنيا آمد و در روزي كه وفات يافت و در روزي كه برانگيخته خواهد شد، همانطور كه قدس را در دلهاي ما زنده كرد.
دكتر سيد محمد تيجاني در پايان اظهار داشت: بسيار عجيب بود كه ايران شاهنشاهي كه حامي دولت اسرئيل و دست راست او بود، با آمدن امام خميني(ره) دشمن رژيم صهيونيستي شد. امام خميني(ره) با ايجاد انقلاب مسلمانان را بيدار كرد و بالاتر از آن، به آنان بصيرت داد.