۲۴ مهر ۱۳۸۶ - ۰۹:۱۹
کد خبر: ۳۲۰۰۶
روحاني ترور شده در اهواز:

هدف دشمنان ايجاد رعب در ميان روحانيت است

رسا، سرويس شهرستان‌ها ـ حجت الاسلام سمير دورکوندي که از يک حادثه تروريستي در اهواز جان سالم به در برد، هدف دشمنان از ترور را ايجاد رعب و ترس در ميان روحانيت دانست.
هدف دشمنان ايجاد رعب در ميان روحانيت است

حجت الاسلام سمير دورکوندي، امام جماعت مسجد خاتم الانبياي منطقه کيان اهواز، پس از بهبودي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري رسا، گفت: دشمنان مي‌خواهند ميان روحانيت، به عنوان سردمداران حرکت فرهنگي در اهواز، رعب و ترس ايجاد کنند، اما موفق نمي‌شوند و همه اقدامات آن‌ها به شکست منتهي خواهد شد.
وي كه پنجم مهرماه هدف گلوله افراد معاند قرار گرفت و از ناحيه شکم و کمر زخمي شد، با بيان اين‌كه من لايق شهادت نبودم وگرنه مانند حجت الاسلام شيخ هشام صيمري به اين فيض نائل مي‌شدم، افزود: ما تا آخرين لحظه عمر در راه ولايت اميرالمومنين(ع) ايستاده‌ايم و از مرگ باکي نداريم.
امام جماعت مسجد خاتم‌الانبياي اهواز در ادامه از سلامتي کامل خود خبر داد و گفت: پس از انجام عمل جراحي و استراحت هم‌اينک به فعاليت‌هاي علمي ـ فرهنگي خود مشغول شده‌ام و براي اقامه نماز به مسجد مي‌روم.
حجت الاسلام سمير دورکوندي حضور پر شور مردم را در مسجد پس از اين حادثه نشانه شکست دشمنان دانست و بيان داشت: با عنايت خدا حضور مردم، عشاير، نمازگزاران و دست اندرکاران فرهنگي در مسجد بيشتر و محکم‌تر شده است. آنان مي‌خواستند جمع معنوي ما را متفرق کنند، اما همبستگي، محبت و دوستي ما بيشتر شد.
وي وجود علماي راست‌قامت اهواز را مايه دلگرمي خود و ديگر روحانيان و مبلغان دانست و در ادامه خواستار توجه و تلاش بيشتر طلاب نسبت به ترويج فرهنگ ناب اهل‌بيت(ع) شد.

ارسال نظرات