۲۵ مهر ۱۳۸۶ - ۱۳:۳۹
کد خبر: ۳۲۰۶۳
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم:

در انتخابات نبايد بي طرف باشيم

رسا، سرويس سياسي ـ عضو جامعه مدرسين در جمع پاسداران نيروي زميني سپاه به تبيين و بررسي جايگاه سپاه در روند انتخابات پرداخت.
در انتخابات نبايد بي طرف باشيم

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، حجت‌الاسلام و المسلمين سيد احمد خاتمي، عضو مجلس خبرگان رهبري و خطيب موقت جمعه تهران، صبح امروز، 25 مهرماه در ديدار با پاسداران نيروي زميني سپاه گفت: سپاه پاسداران فرزند انقلاب است و در گذشته افتخار حضور مفاخري را دارد كه هرگز فراموش نخواهند شد.
وي در ادامه با اشاره به حضور سپاه پاسداران و ديگر نيروهاي مسلح در در عرصه دفاع گفت: دفاع مقدس پيشينه درخشان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و ديگر نيروهاي مسلح است و سبزپوشان سپاه نه تنها در مقابله نظامي با استكبار افتخار آفريدند، بلكه بعد از مبارزه نظامي در مبارزه با تهاجم فرهنگي هم خوش درخشيدند.
وي در ادامه گفت: در دوران غربت خط امام و رهبري و ولايت، تنها سپاه بود كه همراه روحانيت از ارزش‌هاي انقلاب دفاع كرد و به همين خاطر استكبار نسبت به آن كينه‌دارد.
اين عضو خبرگان رهبري با اشاره به اتهامات اخير استكبار نسبت به سپاه گفت: در هيچ‌جاي دنيا نهاد رسمي يك كشور را به‌عنوان تروريست معرفي نمي‌كنند، ولي وزارت خارجه آمريكا سپاه پاسداران را تروريست ناميد؛ البته موضع‌گيري‌هاي درست نظام و ملت در نماز جمعه تهران و به دنبال آن بيانه بسيار قوي مجلس شوراي اسلامي دشمنان را وادار به عقب‌نشيني كرد.
وي با اذعان به اين‌كه سپاه پاسداران تنها يك نهاد نظامي نيست، بلكه نهادي است كه براي مقابله با دشمنان خارجي به وجود آمده است، اظهار داشت: در بين تمام نهادها سپاه پاسداران حكم حسينيه اين نهادها را دارد.
خطيب موقت جمعه تهران با بيان اين‌كه امتيار برجسته سپاه بصيرت نيروهاي آن است و اين بصيرت امتياز مهم اصحاب پيامبر است، تصريح كرد: هركس بصيرت نداشته باشد زيان مي‌كند، ولي اگر يك پاسدار بصيرت نداشته باشد، هم زيان مي‌كند و هم زيان مي‌رساند.
وي افزود: تقريباً 98 درصد سپاهيان بصيرت دارند، ولي همان افراد اندك بي‌بصيرت بيش از ديگران زيان مي‌زنند و خواهند زد.
حجت‌الاسلام و المسلمين سيد احمد خاتمي در بخش ديگري از سخنان خود درباره انتخابات گفت: انتخابات جشن سياسي است و مراقبت‌هاي زيادي نياز دارد و سپاه بايد براي به صحنه آوردن هرچه بيشتر مردم تلاش كند كه اين يك تكليف شرعي روشن است.
وي در ادامه با تشريح چگونگي حضور سپاه در عرصه انتخابات گفت: سپاه بايد ملاك‌ها و معيارهاي تشخيص اصلح را به اندازه نفوذ بيان كند، ولي استفاده از اين نهاد براي تبليغ در انتخابات منع قانوني و شرعي دارد؛ البته در انتخابات نبايد بي‌طرف باشيم، ولي بايد مواظب باشيم كه سپاه خرج جناح ‌هاي مختلف نشود و نيروهاي سپاه در همه عرصه‌ها نبايد كارهايي را كه خلاف شأن پاسداري است انجام دهند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم در پايان با اشاره به الزام وجود درجه در سپاه هم گفت: وجود درجات در سپاه براي حفظ سلسله مراتب است، ولي رعايت اين درجات بايد همراه با رعايت ارزش‌هاي اخلاقي باشد و افراد هرچه درجاتشان بيشتر مي‌شود، بايد تواضعشان نيز بيشتر شود و فرماندهان سپاه بايد مثل مالك اشتر باشند و اين درجات نبايد ذره‌اي كمرنگ شود و يا جنبه طاغوتي به خود بگيرد.

ارسال نظرات