سستی در انجام فرائض دینی زیبنده انسان مؤمن نیست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائم شهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد سلیمانی، مسؤول حوزه علمیه امام صادق(ع) قائمشهر امروز در جلسه درس اخلاق خود در این مدرسه با توجه به این که در قیامت از انجام تکالیف الهی سؤال می شود، افزود: نمازهای نافله از جمله اعمالی است که در عین استحباب، تأکید زیادی درباره آن شده است.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران، نماز شب را عملی ارزشمند و دارای برکتی بسیار دانست و خاطرنشان کرد: قرآن کریم حاصل نماز شب را رسیدن به مقام محمود معرفی می کند.
استاد اخلاق حوزه علمیه مازندران، مقام محمود را از نگاه مفسران به معنای مقام شفاعت کبری دانست و افزود: البته رسیدن به چنین مقامی برای امت پیامبر به شکل نازل یافته آن امکان پذیر خواهد بود که نشان از ارزش بالای شب باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی همچنین به برکات شب زنده داری اشاره کرد و در بیان معنای تهجد، افزود: تهجد به معنای شب زنده داری به همراه مناجات و راز و نیاز با خداوند است.
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران از جمله ویژگی های انسان مؤمن را ادای نمازهای نافله در کنار نمازهای یومیه دانست و افزود: سستی در انجام فرائض دینی زیبنده انسان مؤمن نیست.
حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی با بیان این مطلب که طلاب می بایست نماز شب را برای خود یک فریضه بدانند، افزود: روحانیت باید در امور انجام فرائض دینی پیشقدم باشد تا بتواند تأثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشند.
مسؤول حوزه علمیه مازندران، جدیت در امور درسی را لازمه زندگی یک طلبه موفق دانست و یادآور شد: قطعا اهتمام به نماز شب و نوافل به درس طلاب برکت خواهد داد.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران، ماجرای کربلا و سختی های آن را یادآور شد و خاطرنشان کرد: حضرت زینب کبری(س) با همه مصائبی که متحمل شدند اما نماز شب آن بانوی مکرمه ترک نشد با این که در حال نشسته و با جراحات وارده آن را بجا آوردند.
استاد اخلاق حوزه علمیه مازندران ادامه داد: سیره عملی رسول اکرم(ص) و خاندان مطهر ایشان بالاترین الگوی رفتاری برای مؤمنان است.
مسؤول حوزه علمیه قائمشهر تقویت مباحث اخلاقی در حوزه را موجب شکوفا شدن استعداد های طلاب دانست و تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر کمتر به درس اخلاق در حوزه های توجه می شود که تقویت این درس در مدارس امروز یک ضرورت است.
حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی طلاب حوزه علمیه سرباز حقیقی امام زمان(عج) هستند، گفت: وقتی طلبه ای پا به حوزه می گذارد یعنی با حضرت ولیعصر(عج) پیمان سربازی می بندد و باید با عمل در رفتار خود و همچنین تلاش علمی این پیمان را حفظ کند.
وی با تأکید بر این که نیت یک طلبه در حوزه تنها باید الهی و برای خدمت به امام زمان(عج) باشد، تصریح کرد: اگر نگاه یک طلبه در حوزه خالص و الهی نباشد نمی تواند مسیر رشد و تعالی را طی کند.
استاد اخلاق حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که قیام، خواب، نشستن و درس خواندن طلاب عبادت است، خاطرنشان کرد: حفظ شأنیت جایگاه و لباس روحانیت رسالت سنگینی است که یک طلبه حوزه علمیه باید در حراست از آن تلاش کند./950/202/ب1