جامعه امروز نیازمند الگوگیری از شاخص های فرهنگ فاطمی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ستار علیزاده، مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران بعد از ظهر چهارشنبه در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه(س) در امامزاده عباس ساری با اشاره به این که سخن گفتن در مورد حضرت فاطمه(س) تنها مربوط به یک زن نیست بلکه در مورد یک شخصیت و جایگاه ارزشمند است، گفت: امروز بیشتر نیازمند شناخت حقیقی جامعه با شخصیت چنین بانوی نمونه ای در جهان هستیم.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با تأکید بر این که افزون بر شناخت حضرت فاطمه (س) باید با ایشان همسو و همدل بود، گفت: در روایت آمده است که امام صادق (ع) فرمودند: حضرت فاطمه را از آن جهت فاطمه نامیدند که مردم از شناخت آن عاجزند و این همان بعد آسمانی شخصیت حضرت زهرا است.
حجت الاسلام علیزاده به نقش بالنده زنان مسلمان در شکل گیری قیام ها و نهضت های آزادیخواهانه در کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: زن مسلمان، مظهر اراده، ایستادگی، عفاف، پاکدامنی و به واقع مطیع و پیرو راستین حضرت فاطمه زهرا(س) است که در عین حفظ عفت، وظایف اجتماعی و سیاسی خود را نیز به نحو شایسته انجام می دهد.
مدیر کل اوقاف مازندران به جایگاه زن در سه دوره تاریخی اشاره و با بیان این که زن در دوره بدوی و جاهلیت هیچ هویتی نداشت و دختران تازه متولد شده زنده به گور میشدند و شاهد تنزل و شخصیت زنان بودیم، افزود: در دوره رنسانس نیز زن از شیء بودن خارج شد و به عرصه اجتماع آمد اما به ارزش واقعی خود دست نیافت زیرا تنها به زن به عنوان شی نگریسته میشد.
وی به نگاه غرب به موضوع حضور اجتماعی بانوان پرداخت و گفت: دشمنان برای انحراف بانوان و تغییر نگرش و بینش آنها در جامعه اسلامی برنامه های متعددی را طرح ریزی کرده اند، اما بانوان در امر به معروف و نهی از منکر و ترویج پوشش اسلامی به ویژه در محیط اجتماعی و کار پیشگام شوند زیرا نقش مؤثرتر انها اثرات بیشتری را خواهد گذاشت.
استاد حوزه علمیه مازندران یکی از پلیدترین توطئه های دشمنان دین اسلام در تاریخ معاصر را توطئه کشف حجاب رضاخانی دانست و افزود: این طرح شوم استکبار برای کشف حجاب برای اسلام زدایی، شکستن حرمت ها و ازهم پاشاندن خانواده بود.
حجت الاسلام علیزاده به تأکید اسلام برای حجاب با توجه به آیات و روایات در این باره پرداخت و تصریح کرد: متأسفانه یکی از اهداف دشمنان برای مقابله با فرهنگ متمدن عفاف و حجاب از هم پاشاندن کانون خانواده ها و گسستهای فرهنگی در جامعه است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران در ادامه با بیان این که الگو پذیری از سیره عملی حضرت فاطمه زهرا(س) بزرگ ترین افتخار برای بانوان و زنان مسلمان جهان است، تصریح کرد: خداوند همه فضیلت های خود را در وجود حضرت فاطمه زهرا(س) قرار داده است و توصیف شخصیت وجودی آن بانوی معصوم امکان پذیر نیست زیرا که وی مانند ستاره ای درخشان در عالم بشریت می درخشد.
وی با بیان این که متأسفانه امروز جای خالی الگوهای رفتاری فاطمی در جامعه اسلامی احساس می شود، افزود: ویژگی های رفتاری ائمه معصومین(ع) به ویژه دخت نبی مکرم اسلام تنها محدود به یک زمان و مکان خاص نیست بلکه رفتار و منش آنها در همه زمان ها برای جامعه الگو است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان این که دختر پیامبر(ص) معنای مصداق «انا اعطیناک الکوثر» است، ادامه داد: تقوای آن حضرت زبانزد خاص و عام است و بانوان ما باید از تقوا، عفت، حیا و حجاب حضرت فاطمه زهرا(س) درس و الگو بگیرند.
حجت الاسلام علیزاده در ادامه سخنان خود به شأن نزول سوره کوثر اشاره کرد و با بیان این که اگر چه سوره کوثر کوچک است اما اقیانوسی از عظمت حضرت زهرا (س)، خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه(س) را فاطمه نام نهادن یکی از دلایلش برای این است که مردم از شناخت فاطمه دور و جدا هستند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که حضرت فاطمه زهرا(س) چنان جایگاه بلندی در قلب حضرت رسول(ص) پیدا کرد که محبت و شیفتگی رسول خدا نسبت به او زبانزد خاص و عام شد، افزود: وجود حضرت فاطمه(س) نقطه اتصال رسالت و ولایت بود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان این که همه خوبی های عالم در حضرت فاطمه(س) جمع شده است، ادامه داد: حضرت فاطمه(س) سرچشمه زلال ائمه اطهار و پاره تن پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) است./950/202/ب1