۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۲
کد خبر: ۳۴۴۴
24 اردیبهشت‌ماه؛

نشست علمی نقش اجتهاد در پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ نشست علمی نقش اجتهاد در پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه به همت معاونت پژوهش مجتمع آموزش عالی فقه برگزار می‌شود.
نشست علمي
علی شیرزاد، کارشناس همایش‌ها و مسابقات جامعه المصطفی العالمیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا از برگزاری نشست علمی نقش اجتهاد در پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه در مجتمع آموزش عالی فقه خبر داد.

براساس این گزارش، هدف از برگزاری این نشست علمی پاسخ‌گویی به نیازهای فقهی جامعه می‌باشد که در آن حجت‌الاسلام احمد مبلغی، رییس پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی به سخنرانی خواهند پرداخت.

خاطرنشان می‌شود، معاونت پژوهش مجتمع آموزش عالی فقه با همکاری انجمن علمی فقه و اصول این نشست علمی را برگزار می‌کنند.

گفتنی است، نشست علمی نقش اجتهاد در پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه، پنجشنبه، 24 اردیبهشت‌ماه از ساعت 11:30 تا 13 در مسجد مجتمع آموزشی عالی فقه (حجتیه) برگزار می‌شود.
ارسال نظرات