۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۹
کد خبر: ۳۴۸۵
عضو خبرگان رهبری:

حوزه های علمیه تاریخی مراغه بازسازی می شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه مراغه از بازسازی حوزه های علمیه تاریخی مراغه خبر داد.
حوزه علميه
 
حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی پور محمدی، مدیر حوزه علمیه مراغه و نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز به تشریح جزییات بازسازی حوز های علمیه مراغه پرداخت.

وی با بیان اینکه قدمت تاریخی شهرستان مراغه قابل توجه است، تاکید کرد: در این شهر حوز های علمیه متعددی وجود داشته که متاسفانه بسیاری از آنان از بین رفته است.

وی افزود: بنا بر تحقیقات صورت گرفته؛ 22 حوزه علمیه فعال در این شهر وجود داشته که طلاب بسیاری نیز در آنها به تحصیل مشغول بوده اند.

مدیر حوزه علمیه مراغه با بیان اینکه گرایش روز افزون برادارن و خواهران طلبه به علوم اسلامی، ساخت و تجهیز حوز های علمیه را ضرورری ساخته است، گفت: 10 حوزه علمیه تاریخی مراغه بازسازی می شود.

وی افزود: کار بازسازی از 10 سال قبل آغاز شده و تاکنون کار بازسازی در 3 مدرسه مهم این شهر انجام شده است که مراحل اجرایی در 2 مدرسه پایان یافته تلقی می شود.
ارسال نظرات