۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۹
کد خبر: ۳۸۴۹
صادق محصولی:

نظام ما نظامی رویشی است

خبرگزاری رسا ـ وزیر کشور گفت: رقابت انتخاباتی بر مبنای اولویت قرار دادن بر سه رکن مشارکت حداکثری، رفتار انتخاباتی و رقابت اخلاقی در نظام اسلامی قرار گرفته است.
محصولي وزير کشور
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سید صادق محصولی وزیر کشور در همایش دهمین انتخابات ریاست جمهوری با بیان این مطلب که رقابت انتخاباتی بر مبنای اولویت قرار دادن بر سه رکن مشارکت حداکثری، رفتار انتخاباتی و رقابت اخلاقی در نظام اسلامی قرار گرفته است، گفت: در این همایش به دنبال پرداختن به دغدغه‌های نخبگان و فعالان سیاسی هستیم تا همدلی، مشارکت ملی، رفتار قانونی و اخلاق‌مداری در جریان انتخابات نهادینه شود.

وی افزود: نمی‌توان در این میان به نقش بی‌بدیل مردم در انتخابات توجه نداشت، چرا که نظام ما نظامی رویشی است و در حاکمیت قانون مردم در گام اول قرار دارند.

محصولی یادآور شد: انتخابات زمان خوبی برای به صحنه آمدن ادعاها و محک صداقت است. طلایه‌داران انقلاب، ساز و کار انتخابات در قانون اساسی را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند که بخش اصلی فرایند اجرایی انتخابات به عهده مردم است.

از سوی دیگر حجت‌الاسلام ابوترابی نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی نیز با بیان این مطلب که آرمان امام خمینی و پشتوانه‌ حقیقی حرکت امام حسین(ع) برجسته کردن آموزه‌های دینی و دستیابی به هدف راستین بوده گفت: ما آمده‌ایم با فساد مبارزه و جامعه را در تمام حوزه‌های فکری، عقیدتی، سیاسی و فرهنگی اصلاح کنیم.

وی تصریح کرد: قطعاً هرچه در مبارزه اصولی و قانونی علیه فساد گام برداریم زمینه افزایش حضور مردم بیشتر خواهد شد و این مشارکت حداکثری حاصل تلاش عالمانه و مشفقانه و اخلاق‌مدارانه خواهد بود.
ارسال نظرات