۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۷:۳۶
کد خبر: ۳۹۰۷
امام جمعه سمنان:

سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان تقریب عملی بین شیعه و سنی بود

خبرگزاری رسا - امام جمعه سمنان، سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان را تقریب عملی بین شیعه و سنی عنوان کرد.
حجت الاسلام شاهچراغي نماينده ولي فقيه در استان سمنان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان سمنان در خطبه های نماز جمعه این هفته سمنان، سفر مقام معظم رهبری به کردستان را تاریخی و مهم عنوان کرد و گفت: استقبال باشکوه مردم این استان مانور بزرگ بیعت با رهبری بود.

امام جمعه سمنان، افزود: اصل سفر و محتوای آن بسیار مهم و تقریب عملی بین شیعه و سنی بود.

حجت الاسلام والمسلمین شاهچراغی، با بیان اینکه کردستان در تاریخ عمرش چنین سفر و استقبالی را به یاد ندارد، اظهار داشت: این سفر نشان داد که رهبری نه تنها رهبر شیعیان بلکه در بین اهل سنت نیز جایگاه بسیار بالایی دارد.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در این سفر برای وحدت شیعه و سنی گفت: تفرقه اندازان بین تشیع و تسنن مزدور آمریکا و دشمن اسلام هستند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان، خطیب وهابی مسجد الحرام را یکی از این تفرقه اندازان نامید و تصریح کرد: صدای این فرد صدای آمریکا و اسرائیل است که شیعه را کافر می داند.

حجت الاسلام والمسلمین شاهچراغی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر حضور حداکثری در انتخابات پیش رو و انتخاب اصلح اظهار داشت: مقام معظم رهبری همه موارد مورد نیاز انتخابات را برشمردند و مردم باید با حضور حداکثری در انتخابات موجب ارتقاء آبروی نظام و رشد و عزت کشور شوند.

نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری، نامزدهای ریاست جمهوری را از اعمال تخریب برحذر داشت و گفت: حضور همگانی مردم و تشخیص اصلح در انتخابات بسیار مهم است و انتخابات تحمیلی نیست.

حجت الاسلام والمسلمین شاهچراغی، همچنین با اشاره به روز جهانی خانواده گفت: اگر آن چه را که اسلام در رابطه با خانواده بیان نموده عمل کنیم دیگر نیازی به دادگاه خانواده نخواهیم داشت.
ارسال نظرات