۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۲:۳۴
کد خبر: ۴۰۴۸۴
در پي رشد روز افزون اسلام در آمريکاي جنوبي؛

اولين مركز اسلامي در كوبا تاسيس مي شود

رسا، سرويس بين‌الملل ـ در پي افزايش گرايش به اسلامي در قاره آمريکاي جنوبي، دولت كوبا با ساخت اولين مركز اسلامي در اين كشور موافقت كرده است.
اولين مركز اسلامي در كوبا تاسيس مي شود
به گزارش خبرگزاري رسا به نقل از عرب نيوز، محمد يوسف هاجر، دبيركل سازمان اسلامي امريكا با اعلام اين خبر گفت:‌ پس از مذاكرات و پي‌گيري‌هاي مستمر دولت كوبا قطعه زميني را براي احداث اين مركز اهداء كرده است.
وي افزود: اين اولين بار است كه دولت كوبا با تأسيس يك مركز ديني غير از مذهب كاتوليك موافقت كرده است و دليل آن رشد روز افزون اسلام در اين منطقه است.
هاجر ادامه داد: همايش سالانه مسلمانان امريكاي لاتين نيز 15 تا 18 خرداد ماه امسال در جزيره مارگيره ونزوئلا برپا مي‌شود و به موضوعاتي چون وضعيت مسلمانان، هم‌اكنون و در آينده و اعزام مبلغ از الازهر بحث و گفت‌وگو مي‌شود.
ارسال نظرات