۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۵:۲۰
کد خبر: ۴۰۵۰۰
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي:

قم دومين پايگاه توليد كتاب در كشور است

رسا، سرويس سياسي ـ وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم توديع و معارفه مديرکل ارشاد اسلامي استان قم، مشاركت همه اقشار مردم در عرصه فرهنگ را فرصتي مناسب براي جمع آوري نظرات متفاوت و چالشي براي مسؤولان فرهنگي دانست.
قم دومين پايگاه توليد كتاب در كشور است

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، محمد حسين صفار هرندي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، 21 ارديبهشت ماه، در مراسم معارفه و توديع مدير کل ارشاد اسلامي استان قم، با اشاره به ويژگي هاي مقوله فرهنگ گفت: برخلاف ديگر مقوله ها، همه اقشار مردم خود را در امر فرهنگ سهيم و دخيل مي دانند و اين فرصت مناسبي براي بهره گيري از ديدگاه هاي متفاوت و چالشي براي سكان داران فرهنگ است.
وي دغدغه مردم در حوزه فرهنگ را اميدوار كننده دانست و اظهار داشت: کار فرهنگي و هنري بايد با حوزه ديني پيوسته باشد.
صفار هرندي با بيان اين‌كه در آغاز كار دولت نهم برخي، اهالي فرهنگ را عامل خرابي جامعه مي‌ دانستند، دست اندرکاران فرهنگ و رجال اهل انديشه را سالم ‌ترين انسان هاي جامعه خواند.
وي ادامه داد: عرصه فرهنگ و هنر براي رهايي از اين تهمت‌ ها بايستي سرِ زلف خود را به حوزه‌ هاي اعتقادي گره بزند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي يکي از دلايل به وجود آمدن اين ذهنيت را عملکرد برخي از اهالي فرهنگ و هنر عنوان و تصريح کرد: براي اصلاح اين ذهنيت بايد اعتماد مجددي را به دست مي آورديم كه بخشي از آن با انتخاب رييس جمهور و بخش ديگر نيز در نگاه محبت آميز دلسوزان جامعه و عملكرد وزارتخانه حاصل شد.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اين‌که انجام كارهاي فرهنگي به زمان و حوصله زيادي نياز دارد، ابراز داشت: بسيج توده هاي مردم در راستاي اهداف انقلاب و رهايي از حصار خواص مي تواند از دلايل موفقيت ما در توسعه فرهنگ و هنر باشد.
صفار هرندي گفت: تحول فرهنگي مانند كارهاي ديگر نيست و براي رسيدن به تراز مطلوب فرهنگي بايد خون دل زيادي خورد.
وي همچنين جايگاه ويژه شهر قم را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: قم شهر كريمه اهل بيت(ع) و مراجع عظام تقليد است و از اداره کل ارشاد قم انتظار مي‌ رود که به عنوان راهگشا، مسير فرهنگ و هنر را براي ديگر استان ‌ها هموار كند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي قم را مركز صدور انديشه‌ هاي فرهنگي و شيعي به جهان توصيف كرد و افزود: دست نياز همه نهادهاي فرهنگي، که نيازمند اين گونه خدمات هستند، به سوي قم دراز شده است.
وي در پايان با بيان اين‌که شهر قم دومين پايگاه توليد کتاب در کشور است، تصريح کرد: بايد به کيفيت محصولات فرهنگي اين شهر توجه کرد تا موجب ترويج خرافات و دامن زدن به اختلافات ناروا نشود.

ارسال نظرات