ايجاد معاونت بين الملل در حوزه علميه قم
حجت الاسلام محمد حسين مختاري، رييس مركز اسلامي نيوكاسل انگلستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري رسا، بر ضرورت تأسيس معاونت بين المللي حوزه علميه قم تأكيد كرد.
وي با اشاره به حضور طلاب فاضل و آشنا با زبان هاي خارجي در حوزه گفت: به بركت انقلاب اسلامي هم اكنون طلبه هاي با استعداد و آشنا به زبان هاي خارجي در حوزه فراوانند و از اين رو بايد در كنار ساير مراكز تخصصي، مركزي براي جذب و تربيت اين طلبه ها جهت تبليغ در خارج كشور راه اندازي شود.
حجت الاسلام مختاري افزود: اگر بتوانيم در سال دست كم پنجاه نفر را جذب كرده و به آنها مهارت هايي از قبيل فنون تبليغ در خارج از كشور، آشنايي با جغرافياي فرهنگي و سياسي كشورهاي هدف و زبان هاي خارجي آموزش دهيم، تأثيرگذاري حوزه علميه دو چندان خواهد شد.
رييس مركز اسلامي نيوكاسل با اشاره به اعزام دانشجويان فارغ التحصيل از الازهر يا دانشگاه سعودي به اروپا، كه به چند زبان نيز تسلط دارند، بيان داشت: اين ضعف است كه برخي از روحانيان اعزامي از ايران حتي به زبان عربي هم تسلط ندارند.
وي در ادامه اظهار داشت: هم اينك كشورهاي زيادي خواستار اعزام روحاني از طرف ايران هستند، اما مسلم است كه هر روحاني اي را نمي توان به اين كشورها اعزام كرد، بلكه بايد كساني باشند كه بتوانند شؤونات اسلامي و حوزوي را حفظ كنند.
حجت الاسلام مختاري با اذعان به اينكه اينگونه افراد در حوزه كم نيستند، خاطرنشان كرد: بايد نهادي باشد كه اين افراد را شناسايي و اعزام كند كه معاونت بين الملل حوزه مي تواند عهده دار اين مسؤوليت شود.