امام جمعه شوش:
وظیفه روحانیت درانتتخابات شفاف سازی و هدایت مردم است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شهرستان شوش وظیفه روحانیت در انتخابات را شفاف سازی و راهنمایی و هدایت مردم دانست .

حجت الاسلام امام، امام جمعه شهرستان شوش در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، بیان کرد: روحانیت در انتخاباتی که پیش رو داریم باید با شفاف سازی و بیان مصادیق به راهنمایی مردم پرداخته تا آنها با آگاهی ومعرفت، حضوری پرشور در عرصه انتخابات داشته باشند .
وی رعایت معیار های اسلامی در انتخاب اصلح را مهم توصیف کرد و افزود: هرگاه مردم از دستورات دینی پیروی نکردند چندی بعد پشیمان گشته و اظهار ندامت نموده اند. لذا در امر انتخاب اصلح نیز نباید از رعایت دستورات و معیارهای دین مبین اسلام غافل شویم.
امام جمعه شهرستان شوش گفت: آشنایی با مشکلات، مردمی بودن، داشتن رابطه نزدیک با مردم و ساده زیستی برخی از ملاک هایی است که باید یک رییس جمهور از آنها برخوردار باشد .
حجت الاسلام امام در پایان یادآور شد: مردم باید با درایت و معرفت و تحقیق در مورد سوابق کاندیداها و همچنین مشورت با کارشناسان امر، در انتخابات شرکت کرده و فرد اصلح را انتخاب نمایند.
ارسال نظرات