۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۵
کد خبر: ۴۰۹۲۰

مراسم سوگواري حضرت فاطمه در مدرسه آيت‌الله مجتهدي تهران

رسا، سرويس شهرستان ها ـ مراسم سوگواري شهادت حضرت زهرا (س) روز گذشته در مدرسه علميه آيت الله مجتهدي تهران برگزار شد.
مراسم سوگواري حضرت فاطمه در مدرسه آيت‌الله مجتهدي تهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، حجت‌الاسلام عباس ابوالحسني، از مبلغين تهران در مراسم سوگواري حضرت فاطمه(س) در مدرسه آيت‌الله مجتهدي تهران، با اشاره به اين كه نعمت اگر مفقود شود شناخته مي‌شود، گفت: آيت‌الله مجتهدي پس از رحلت، براي شاگردانش شناخته شد.
حجت‌الاسلام ابوالحسني با توجه به گريه‌هاي حضرت زهرا(س) در قبرستان احد افزود: ناله‌ها و گريه‌هاي حضرت صديقه(س) بعد از وفات رسول اكرم(ص) گريه خاص و استثنايي بود.
وي با اشاره به اين كه حضرت زهرا(س) فرمودند؛ به خدا قسم اگر حق را به حقدار مي ‌رساندند، درباره خداوند متعال دو نفر هم اختلاف نداشتند، گفت: تعاريف مختلف توحيدي، امروز بين فلاسفه، عرفا و شعرا و ديگران به خاطر غصب ولايت حضرت امير(ع) است.
حجت‌الاسلام عباس ابوالحسني با توجه به مسأله سقيفه گفت: هركس كه بشر است، اعم از شيعه، سني، يهودي و مسيحي از سقيفه ضرر و زيان به او رسيده است و همه بدي‌ها و ظلم‌ها از سقيفه نشأت گرفته است.
وي با اشاره به اين كه افراد عادي و ائمه جماعت در غياب خود جانشين تعيين مي‌كنند، اين سؤال را مطرح كرد كه چگونه ممكن است پيامبر اكرم(ص) كه عقل كل است، براي هدايت امت خود جانشيني تعيين نكند؟
حجت‌الاسلام ابوالحسني با توجه به روايتي از سلمان فارسي گفت: اگر مردم از اميرالمؤمنين(ع) دست برنمي‌داشتند، بركات دنيوي و اخروي شامل آنان مي‌شد و مردم با جدا كردن خود از امام علي(ع) دنياي خود را هم خراب كرده‌اند.
وي در ادامه سخنانش تصريح كرد: حضرت علي(ع) از اين‌كه مردم خود را به فراموشي مي‌زدند، به طوري كه گويي اصلاً چيزي از روز غدير به ياد ندارند، بسيار محزون بودند.
حجت‌الاسلام ابوالحسني با اشاره به روايتي از حضرت زهرا(س) افزود: پس از رحلت حضرت رسول اكرم(ص)، معيار تصميم‌گيري مردم، شهوت آنان بوده است.
گفتني است، اين مراسم عزاداري، روز دوشنبه، سي ام ارديبهشت‌ماه در مدرسه علميه آيت‌الله مجتهدي(ره) تهران برگزار شد.

ارسال نظرات