نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بر ترویج ازدواج جوانان اهتمام دارد
خبرگزاری رسا ـ مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از اهتمام این نهاد بر ترویج و تحکیم ازدواج جوانان دانشجو خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، همایش سر عشق با موضوع تبیین ازدواج اسلامی و تبیین مشکلات و آسیب های ازدواج جوانان روز گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.
حجت الاسلام رحیم همزبان، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در این همایش به برنامه های معاونت فرهنگی این نهاد برای ترویج ازدواج دانشجویی اشاره کرد و افزود: برنامه های متعددی با همکاری سازمان ملی جوانان برگزار می شود که این همایش نیز از جمله آنها است.
حجت الاسلام همزبان تحکیم ازدواج های دانشجویی را از دیگر اهداف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز خواند و تصریح کرد: در این راستا نیز جلسات مشاوره ای متعدد و رسیدگی به مشکلات را مد نظر داشته ایم.
وی با اشاره به حدیثی از نبی مکرم اسلام اظهار داشت: اگر مرد و یا زنی طرف مقابل را با زبان و رفتار خود آزار دهد، باید منتظر عقوبت الهی باشد.
ارسال نظرات