۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۶
کد خبر: ۴۲۳۴۵۹
آيت الله نمازي:

هلال بن علي در آران و بيدگل هنوز براي مردم كشور شناخته شده نيست

نماينده ولي فقيه در كاشان بر گردآوري كرامات و معجزات امامزاده هلال بن علي(ع) تأكيد كرد و گفت: كرامات و معجزات امامزاده هلال ابن علي(ع) بايد براي مردم تعريف شود تا مردم اين امامزاده بزرگوار را با معرفت زيارت كنند.
آيت الله عبدالنبي نمازي در ديدار با مدير اجرايي آستانت هلال ابن علي(ع)

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا دركاشان، آيت الله عبدالنبي نمازي، ظهر امروز در ديدار با مدير اجرايي آستان مقدس هلال بن علي(ع) خدمت به امامزاده هلال بن علي را توفيق بزرگي خواند و با اشاره به اين كه امامزاده هلال ابن علي(ع) خيلي بزرگواراست گفت: هر چند برخي از علما كتاب هايي درباره هلال بن علي(ع)  نوشته اند اما به درستي شناخته نشده است.

 

وي بر گردآوري كرامات و معجزات امامزاده هلال ابن علي(ع) تأكيد كرد و گفت: كرامات و معجزات امامزاده هلال ابن علي(ع)  بايد براي مردم تعريف شود تا مردم اين امامزاده بزرگوار را با معرفت زيارت كنند.

 

نماينده ولي فقيه در كاشان، تفكر برگزاري كنگره ملي بزرگداشت هلال بن علي بن را يك كار آسماني دانست و افزود: قبور اولياء الهي، امامزادگان و شهدا داراي يك ظاهر و يك باطن است. 

 

آيت الله نمازي در ادامه با اشاره به اين كه قبور اولياء الهي، امامزادگان و شهدا داراي يك ظاهر و يا باطن پنهان گفت: در صدر اسلام به دليل فشارهاي بني اميه و بني عباس و سلاطين ظالم به فرزندان اهل بيت و شيعيان اهل بيت و فضاي امنيتي و سياسي حاكم بر كشورهاي حجاز و عراق، امامزادگان از خوف حكام ظالم هميشه در خفا زندگي مي كردند.

 

وي افزود: مهاجرت تعداد زيادي از امامزادگان نيز به همين علت بوده است و يك بخشي هم بعد از اين كه امام رضا(ع) را از مدينه به ايران و مرو احضار كردند و مسأله ولايتعهدي امام رضا(ع) را مطرح كردند، عده زيادي از سادات و امامزادگان از مدينه به ايران آمدند از جمله حضرت فاطمه معصومه(س) كه به ساوه كه رسيدد، خبر شهادت امام رضا(ع) را به او دادند.

 

به گفته وي، حضرت معصومه(س) مسير حركت خود را تغيير داد و به جاي رفتن به مشهد به قم آمد و خانه اي به نام‹‹ بيت النور›› شد و اين خانه بازسازي شده است و هنوز پابرجا است، دوازده روز در اين خانه درحال عبادت بود تا به رحمت خدا رفت.

 

نماينده ولي فقيه دركاشان يادآور شد: مشابه حضرت معصومه(س) حضرت عبدالعظيم حسني در شهرري است كه از راويان حديث و محدث بوده است كه به دليل اين كه تحت تعقيب بود از عراق به صورت ناشناس به ايران آمد و سردابي را اجاره و در آن زندگي و به شغل سقايي مشغول بود و كسي او را نمي شناخت و بعد از رحلت ايشان، متوجه مي شوند چه شخصيتي بوده است.

 

آيت الله نمازي تأكيد كرد: ظاهر قبور امامزادگان همان هجرت آنها به ايران و تحت تعقيب بودن آنها است اما در باطن ماجرا و پشت پرده قبور امامزادگان در ايران اين است كه يكي از حكمت هاي الهي اين است كه خداوند فرزندان پيامبر را فرستاد و در مناطق مختلف شدند تا در آينده قبور آنها مورد توجه و پناهگاهي براي گرفتاران اهل بيت و شيعيان باشد.

 

وي با اشاره به قبور بيش از چندين هزار امامزاده درسراسركشورگفت: هر روزي كه مي گذرد رونق امامزادگان بيشتر مي شود و علاقمندان و زائران آنها به دليل اين كه از آنها حاجت مي گيرند بيشترمي شود.

 

به گفته وي، حضور زائران امامزادگان در روز هاي پنجشنبه جمعه هر هفته در بقاع متبركه داراي اسرار و حكمت است و زائران با حضور خود در امامزادگان به حاجات خود مي رسند.

 

نماينده ولي فقيه در كاشان با اشاره به اين كه امروز بقاع متبركه و امامزادگان مأمن امني براي زائران است گفت: اين حكمت الهي  بوده است كه امامزادگان به ايران هجرت كنند تا در آينده سبب آرامش خاطر شيعيان خود و حلقه وصل بين اهل زمين و اهل آسمان باشند. 

 

آيت الله نمازي با تأكيد بر تكريم از امامزادگان و شهدا گفت: اگر به شهدا نيز توجه و توسل داشته باشيم حاجت خواهيم گرفت، از اين رو قبور امامزادگان، شهدا  و علما و اهل ايمان، پناهگاه شيعيان است.

 

به گفته وي، خداوند شفاعت را در قيامت اولا به وسيله علما و درادامه به شهدا و مومنين داده است و اين ها افرادي هستند كه خداوند در قيامت به آنها اجازه شفاعت داده است.

 

نماينده ولي فقيه دركاشان با اشاره به تدبير رهبر معظم انقلاب مبني بر تبديل بقاع متبركه و امامزادگان به قطب فرهنگي كشور ياد آورشد: در سال هاي اخير نماينده رهبري در سازمان اوقاف تلاش خستگي ناپذيري در اين زمينه داشت و برنامه هاي متنوعي  براي گروهاي مختلف داشته است به طوري كه در ايام فروردين امامزادگان مملو جمعيت است./1307/202/ب3

ارسال نظرات