ولایت فقیه عامل بازدارنده توطئه های دشمن است

حجت الاسلام علی ابراهیمی امام جمعه زرند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، اظهار کرد: فرمایش حضرت امام(ره) نسبت به مقام معظم رهبری که شما همچون خورشید تابانی می درخشید روز به روز حقیقت خودش را نسبت به ایشان نشان می دهد و هرچه که زمان می گذرد مواضع اصولی مقام معظم رهبری، مثل خورشید حقیقت خود را نشان می دهد.
وی بیان کرد: وقتی مقام معظم رهبری اعلام کردند من نسبت به آمریکایی ها بی اعتماد هستم و اجازه مذاکرات را دادند این حقیقت امروز برای ما روشن شده که ایشان فرمودند «من نسبت به آمریکایی ها اعتماد ندارم و بی اعتمادم»؛ و امروز این حقیقت خود را نشان داده است.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به اینکه خدای متعال سایه مقام معظم رهبری را بر سر ملت های مسلمان محفوظ بدارد، تصریح کرد: اگر این مواضع شفاف، دقیق و حساب شده نبود خدا می دانست که امروز چه بر سر کشور ما آمده بود، و مسأله برجام نمونه عینی فرمایش مقام معظم رهبری بی اعتمادی نسبت به آمریکایی هاست.
امام جمعه زرند در ادامه به عظمت و فرمایش مقام معظم رهبری و راهکارهایی که سالهای سال ارائه می دهند، اشاره کرد و افزود: مسؤولان و ملت باید دست روی زانوی خود بگذارند و در بحث اقتصاد، بحث تولید محور و مصرف تولیدات داخلی گام بردارند و این حقیقتی است که مقام معظم رهبری آن را برای کشور روشن کردند و مدیران و مسؤولان تا کی می خواهند این حقیقت را باور کنند، راه نجات کشور تنها و منحصر در فرمایشات دقیق، عالمانه و حساب شده مقام معظم رهبری است.
وی با بیان اینکه امسال نیز از سوی مقام معظم رهبری به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام وعمل نامگذاری شده است، خاطرنشان کرد: اگر کشور بخواهد نجات پیدا کند از وابستگی های اقتصادی که خود وابستگی سیاسی را به همراه دارد باید به فرمایشات مقام معظم رهبری در این راستا جامه عمل پوشید و جز این کار چاره ای نخواهیم داشت؛ تنها راه نجات کشور عمل به نسخه های مقام معظم رهبری است، نه نسخه هایی که غرب بخواهد با آن کشور ایران را آباد کند؛ و این داروها درد کشور را درمان نمی کند؛ بلکه درد را بیشتر می کند.
حجت الاسلام ابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: بنابراین مسؤولان، جوانان همه باید دست در دست هم دهیم تا اقتصاد مقاومتی در کشور را با فرمایشات مقام معظم رهبری در بخش تولید، فناوری، علم و... عملیاتی کنیم و در این راستا دولت نیز نقش مهمی را بر عهده دارد و ایجاد کارخانه های که با ظرفیت کم مشغول به کار هستند دولت می تواند با تخصیص اعتبارات بیشتر اشتغال را در این زمینه افزایش دهد.
امام جمعه زرند ابراز امیدواری کرد: ان شاء الله سال 95 سال عملیاتی شدن فرمایشات معظم له خواهد بود و پایان سال درخشانی را خواهیم داشت که این امر ناامیدی دشمنان اسلام را به دنیال خواهد داشت، و تا زمانی ایران معتقد به اسلام ناب محمدی است دشمن هرگز با ما آشتی نخواهد کرد و تا زمانی که ایران بگوید نه شرقی، نه غربی جمهوری اسلامی دشمن ما را آرام نخواهد گذاشت، و هر روز در پی توطئه های جدید است و تاکنون عامل بازدارنده توطئه های دشمن ولایت فقیه و هوشیاری مردم بوده است و خواهد بود.
وی در پایان از مسؤولان خواست زمینه اقتصاد مقاومتی را فراهم کنند و این عمل تنها با شعار و حرف محقق نخواهد شد؛ بلکه به فرمایشات مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشانند./302/9709/ب1