۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱
کد خبر: ۴۲۸۲۷۳
به همت کانون های فرهنگی و هنری صورت گرفت؛

برگزاری جشن نیمه شعبان در مساجد استان چهارمحال و بختیاری

مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری از فعالیت 395 کانون فرهنگی هنری در مساجد این استان خبر داد و گفت: جشن بزرگ نیمه شعبان به همت اعضای کانون فرهنگی هنری در مساجد این استان از دیشب در حال برگزاری است.
مسجد مقدس جمکران در آستانه نیمه شعبان

حجت الاسلام مراد یوسفی، مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با تبریک میلاد فرخنده امام زمان(عج) و نیمه شعبان، از فعالیت 395 کانون فرهنگی هنری در مساجد این استان خبر داد و افزود: جشن بزرگ نیمه شعبان به همت اعضای کانون فرهنگی هنری در مساجد این استان از دیشب در حال برگزاری است.

 

وی با بیان اینکه جوانان و نوجوانان عهده دار برگزاری جشن های بزرگ نیمه شعبان در مساجد هستند، تصریح کرد: همه فعالیت های کانون های فرهنگی هنری به عهده جوانان است که با عشق و علاقه زیادی به فعالیت در مساجد مشغول هستند.

 

حجت الاسلام یوسفی، ترویج فرهنگ ناب مهدویت در بین اقشار مختلف جامعه خصوصا جوانان و نوجوانان را مهم ترین هدف برگزاری این جشن ها و مراسم های دینی دانست و افزود: برای گسترش فرهنگ مهدویت باید جان فشانی و از این ارزش ها تا پای جان دفاع کنیم و اینگونه است که انتظار حقیقی و پویا معنا می یابد و محقق می شود.

 

مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری با بیان این مطلب که مهدویت و معارف آن ریشه در قرآن کریم و روایات اسلامی دارد، گفت: اندیشه مهدویت به دلیل دارا بودن ویژگی‌های منحصر به فرد، یکی از توانمندترین عوامل رشد جامعه دینی است که گسترش و مطرح شدن صحیح آن، سبب رشد هر چه بیشتر جامعه و حفظ آن از فرو غلتیدن در فساد می‌شود.

 

این مقام مسؤول القای شبهات و تردید افکنی در جامعه را از جمله نقشه های دشمنان برای بروز انحرافات در مسأله مهدویت دانست و گفت:‌ در دهه های اخیر، دشمنان و نظام های سطله و استکباری از گسترش فرهنگ مهدویت احساس خطر کرده اند؛ از این رو همه سعی و تلاش خود را بکار گرفته اند تا از امواج گسترده فرهنگ مهدویت جلوگیری کنند.

 

وی تقویت فرهنگ مهدویت را رسالت اصلی نهادهای فرهنگی دانست و ابراز داشت:‌ با توجه به تلاش و برنامه ریزی های دشمنان برای بروز انحراف‌ها و خرافه‌ها در فرهنگ مهدویت و دیگر مسائل دینی و ارزشی،‌ ضروری است با برنامه ریزی مناسب و آسیب شناسی دقیق به این شبهات پاسخ داده شود.

 

حجت الاسلام یوسفی، مسجد را طلایه دار ترویج فرهنگ ناب اسلام و مهدویت دانست و ابراز داشت: از آنجایی که نبض فعالیت های مسجد در کانون های فرهنگی هنری صورت می گیرد؛ بنابراین اعضای این کانون ها باید نسبت به وظیفه خطیر خود آگاه باشند و با دغدغه مندی رسالت دینی خود را در دستور کار قرار دهند./302/9457/ب1

ارسال نظرات