بهره گیری از تعالیم دینی زمینه ساز سعادت انسان می شود/ ضرورت ترویج خیراندیشی در جامعه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام مرتضی جوادی آملی، رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء امروز در سلسله نشست های هویت سازی روزه نسبت به حقیقت انسان که به مناسبت ماه مبارک رمضان در آمل برگزار می شود اظهار داشت: خداوند متعال در ماه مبارک رمضان نعمت و کرامتش را بر ما تمام فرمود که از این فرصت های گرانقدر استفاده می بریم و خود را در مسیر تهذیب نفس مهیا می کنیم.
مسؤول حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل افزود: خداوند منان نفسی به انسان عطا فرمود که تمام حقیقت انسان است و آدمی با این حقیقت ها محشور شده و با آن می ماند.
وی با بیان این که باید این حقیقت را به درستی شناخته و عمل شکوفایی و انحطاط آن را به درستی بررسی کنیم، گفت: در آغازین مراحل انسانی این نفس تهی است و فرد چیزی برای کسب معرفت ندارد و باید خود را ساخته و تقویت کند.
حجت الاسلام جوادی آملی بیان داشت: تمام حکما، دانشمندان، عرفا و ادیان الهی در تلاش هستند برای نفس به عنوان عامل حیات انسانی برنامه و نسخه ای تنظیم کنند.
رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء خاطرنشان کرد: مهم ترین برنامه سعادت بشر در نسخه ای است که پروردگار متعال به عنوان دین در اختیار ما قرار می دهد.
وی با بیان این که بهره گیری از نسخه دین صحیفه سعادت انسان را رقم می زند، گفت: انسان ها و پیام آورانی که به درستی این راه را می شناسند به عنوان ماموران الهی آمدند.
مسؤول حوزه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل اظهارداشت: روزه به همه حقیقت و هستی ما مرتبط است اما روزه ای که شرایط و وضع مناسب آن فراهم شود.
وی با بیان این که روزه داری دارای هفت مقام است که باید آن ها را بشناسیم، گفت: اگر تمام مراحل روزه داری را طی کنیم مظهر خداوند صمد می شویم.
حجت الاسلام جوادی آملی افزود: ما با غذای عادی زنده هستیم اما انسان هایی که جلوه برتر انسانی را در وجود خود تقویت کردند از رزق الهی بهره مند می شوند.
رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء ادامه داد: روزه عوام نازل ترین سطح روزه است که انسان باید از خوردن و آشامیدن پرهیز کند که به نوبه خود انسان ساز بوده و فرد را در مسیر خیر و سعادت قرار می دهد.
وی بیان داشت: مرحله دیگری داریم که سایر اعضا و جوارح انسان نیز روزه دار می شود و فرد از محرمات زبان، گوش و دست و پا اجتناب می کند.
مسؤول حوزه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل خاطرنشان کرد: سخن ما باید به عدل و انصاف بوده و تلاش کنیم خیراندیشی و اصلاح امور را در جامعه ترویج دهیم.
حجت الاسلام جوادی آملی تصریح کرد: نفس می تواند انسان را مشتعل و نورانی کرده و به جایگاه ارزنده و والایی برساند که همه خواسته های ما از آن برانگیخته می شود./1314/202/ب2