۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۶
کد خبر: ۴۳۶۲۵۵
نماینده مجلس شورای اسلامی مطرح کرد؛

ضعف نخبه پروری در حوزه فرهنگ و هنر

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی عدم حمایت از دلسوزان عرصه فرهنگ و ارشاد اسلامی را ضعفی بزرگ خواند و گفت: ضعف سیستمی ما این است که نتوانستیم در حوزه فرهنگ و هنر نخبه پروری کنیم و در شناسایی و معرفی نخبگان انقلابی به جامعه غفلت شده است.
حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا

حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا، نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، ابراز داشت: یکی از ضعف هایی که در حوزه فرهنگ و ارشاد وجود دارد، این است که هنوز نیروهای انقلابی و متعهد را باور نکرده ایم و در این حوزه گرایش بیشتر به سمت کسانی است که تفکراتی غرب زده و دور از باورهای انقلابی و مبانی اسلام ناب دارند، است.

 

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنیه اعتقادی برخی از مجریان و متولیان مسائل فرهنگی در کشور ضعیف است و همین موضوع سبب می شود که به سمت جریان مخالف آرمان های انقلابی گرایش یابند، وقتی اعتقاد ضعیف باشد و نگاه متولیان برنامه های فرهنگی به سمت غرب باشد، قطعا فضا به سمتی می رود که در کشور اسلامی ایران از هنرمندانی تجلیل می شود که کمترین سنخیتی با آرمان ها و اعتقادات اسلامی و انقلابی جامعه ما ندارند.

 

وی ادامه داد: ضعف سیستمی ما این است که نتوانستیم در حوزه فرهنگ و هنر نخبه پروری کنیم و در شناسایی و معرفی نخبگان انقلابی به جامعه غفلت شده است، دلسوزان زیادی در کشور هستند که در حوزه فرهنگ فعالیت داشته اما ناشناس بوده و حمایتی از آن ها صورت نمی گیرد که این موضوع ضعف جدی است.

 

حجت الاسلام حسینی کیا یادآور شد: استفاده از ظرفیت های صدا و سیما و سایر رسانه ها جهت شناسایی هنرمندان انقلابی و معرفی آنها به عنوان الگو صحیح  به جامعه مسئله ای نیازمند توجه است.

 

این مسؤول خاطرنشان کرد: مسائل زیرزمینی که در حوزه هنر رخ می دهد ناشی از عملکرد اشتباه دستگاه های فرهنگی است، زیرا هنرمند اگر شناسایی، جذب و هدایت شود دیگر به سمت تهیه آثار غیرقانونی و زیرزمینی نخواهد رفت؛ شناسنامه دار کردن و معرفی هنرمندان متعهد مسأله ای مهم و مورد تقاضا است.

 

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی افزود: متأسفانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عملکرد مناسبی در حوزه های مرتبط با فعالیت خود نداشته است و نمره قابل قبولی کسب نمی کند، با نظر به جشنواره های مختلف، مطبوعات و هنجارشکنی های متعددی که رخ می دهد عملکرد این وزارت قابل قبول نیست.

 

وی اظهار داشت: عنوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شامل دو بخش است که در ظاهر فقط به بخش نخست آن که فرهنگ است پرداخته می شود و عنوان دوم یعنی ارشاد اسلامی مورد غفلت واقع می شود.

 

حجت الاسلام حسینی کیا بیان داشت: آموزش هنرمندان و توامندسازی آنها در حوزه هنرهای اسلامی و انقلابی از وظایف این وزارتخانه بوده و این وزارت از ظرفیت های خوبی نیز برخوردار است.

 

این مسؤول تأکید کرد: تفکیک حوزه های مختلف مرتبط با وزارت فرهنگ و ارشاد و برنامه ریزی دقیق برای این حوزه ها، قرار دادن هنرمندان اصیل انقلابی در رأس کارها و برنامه های این وزارتخانه، ممانعت از چاپ کتاب های شبهه انگیز و زیرزمینی که مبانی اسلام و انقلاب را زیر سؤال می برند، معرفی و ارائه شاخص های زندگی مطلوب برای آحاد افراد جامعه از جمله رسالت هایی است که در محدوده وظائف این وزارت است و نباید مورد غفلت قرار بگیرند.

 

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: وزارت فرهنگ و ارشاد درباره معرفی و نهادینه کردن فرهنگ عمومی جامعه وظیفه دارد، تربیت هنرمندان انقلابی و معرفی آن ها به جامعه جهت الگوسازی مناسب برای فرزندان این مرز و بوم از دیگر رسالت های این وزارت خانه است.

 

حجت الاسلام حسینی کیا در پایان مطرح کرد: اجرای برنامه های فرهنگی به جای تمرکز در تهران و مراکز استان ها به مناطق دورافتاده و حاشیه شهرها برده شود، مناطق دورافتاده نیازمند اجرای طرح های کلان فرهنگی و اجتماعی هستند و اگر از این مناطق غافل باشیم دیگران به راحتی برنامه های خود را اجرا و نهادینه می کنند./967/302/ب2

ارسال نظرات