ترویج فرهنگ حجاب موجب حفظ سلامت جامعه می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در نشست هم اندیشی خواهران مبلغ با بیان این که حجاب و عفاف به عنوان دو ارزش در جامعه بشري و به ويژه جوامع اسلامي مطرح است، گفت: حجاب امري ظاهري و در ارتباط با جسم است، اگرچه اين پوشش برخاسته از اعتقادات و باورهاي دروني افراد است، اما عفاف حالتي دروني و نفساني است که به کمک آن از غلبه شهوت جلوگيري ميشود.
استاد حوزه علمیه مازندران حجاب و عفاف را مکمل يکديگر دانست و افزود: حاصل عفت و پاکدامني، پوشش ظاهري است و يابه تعبير زيباي بعضي از بزرگان حجاب ميوه عفاف و عفاف ريشه حجاب است.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که زنان مسلمان به خاطر اعتقادات و باورهاي ديني، داراي ارزش و مقامي افزون از ديگران هستند و حرمت آنها بايد با رعايت حجاب حفظ شود، خاطرنشان کرد: حجاب به خاطر احترام و حرمت زنان بوده و مقام آنان به قدري والاست که بايد از طريق حجاب شناخته شوند که مبادا مانند زنان کفار مورد اذيت و آزار قرار گيرند.
استاد حوزه علمیه مازندران ادامه داد: اگر معرفت انسان به شريعت و تعاليم ديني بالا رفته و قرآن را که آیيننامه سعادت و کمال بشر است درک کند، به عظمت حجاب پي برده و ميفهمد بدحجابي و بيحجابي ثمره عدم معرفت و شناخت حقيقي جايگاه زن در عالم هستي است.
وي امام خميني(ره) را پيامآور ارزش هاي الهي و احياء کننده حجاب و عفاف دانست و بیان داشت: به واسطه وسوسههاي شيطاني استکبار بي حجابي و بي حيايي در ايران اسلامي به تمدن تبديل شده بود اما به برکت انقلاب اسلامي و روشنگري هاي امام خميني(ره)، زنان و دختران ما، به ارزشهاي واقعي خود پي بردند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به 21 تيرماه روز ملي حجاب و عفاف، گفت: براي احيای ارزش هاي اصيل اسلامي، بايد با بينش اسلامي و ديني بينديشيم زيرا جامعه بشري با ديدگاههاي اسلام، بدون کم و زياد و بدون افراط وتفريط خواهد توانست به پيشرفت و تمدن دست پيدا کند.
حجت الاسلام صادقی با بیان این که متأسفانه دنياي كنوني زن را در معرض نمايش قرار داده است، اما دين مبين اسلام زنان را به صحنه ميآورد تا جامعه را مسخر عواطف زنان كند، گفت: اما متأسفانه برخي از زنان دانسته يا ندانسته زمينه دستدرازي افراد فاسد جامعه را فراهم ميكنند.
وی خاطرنشان کرد: بايد توجه داشت كه حجاب تنها حق زنان و خانواده آنان نيست، بلكه حجاب زنان حقي الهي است و حجاب بلوغ شرافت است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران تصريح كرد: حجاب زنان سنگري آغشته به خون شهدا است كه حفظ نكردن آن خيانت به خون شهداي اسلام است، زيرا جوانان ايران اسلامي به شهادت رسيدند تا عزت و شرف ايران اسلامي و زنان كشور حفظ شود.
وی با اشاره به اينکه زنان مسلمان براساس مباني اعتقادي ملزم به رعايت حجاب هستند، افزود: فطرت انسانها با برهنگي سازگار نيست و اديان الهي و توحيدي هم بر اين نگاه فطري تأکيد داشته و اصل پوشش در تمام اديان پذيرفته شدهاست.
حجت الاسلام صادقی با بيان اينکه اسلام دين اکمل و آخرين آیين آسماني است، اضافه کرد: اسلام در تمام عرصهها و زمينهها کاملترين نظر و برنامه را داشته و همچنين کاملترين نگاه را در حجاب عرضه کرده است.
وی با بیان اينکه جايگاه امروز حجاب بين بانوان برگرفته از اعتقادات و انتخاب آنها است، بيان کرد: بايد به حجاب و عفاف به طور عميق پرداخت، زيرا عفاف گوهر دروني و حجاب ظاهري است و حجاب ظاهري نوعي صدف است که مرواريد عفاف و پاکدامني را در خود حفظ مي کند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به اينکه متأسفانه کمتر برنامههاي عميق، ريشهاي و مؤثر در راستاي توسعه و گسترش حجاب انجام شده است، تصريح کرد: خانواده اگر به حجاب و پوشش عميقا اعتقاد داشته باشند فرزندان نيز به اين مقوله بيشتر توجه مي کنند و براي تقويت عفاف و حجاب بايد از خانواده شروع کنيم و والدين را با اين مقوله و آسيب هاي بي حجابي آشنا کنيم.
وی با بيان اينکه در زمينه رعايت حجاب بايد از دو منظر فرهنگي و برخورد نگاه كرد، اظهار داشت: منظر فرهنگي به عنوان عامل اصلي و فراگير و برخورد هم نگاه حداقلي به افرادي که مغرضانه و سازماندهي شده به بحث بيحجابي و بد حجابي روي آورده اند، داشته باشيم.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به اينکه برنامه هاي انديشيده شده در زمينه حجاب و عفاف بايد فکري، علمي، عميق و بصيرانه تدارک ديده شود، افزود: برنامه خوب و انديشه محور از سويي و پذيرش منطقي از سوي ديگر مي تواند منجر به يک اتفاقي در عرصه حجاب و عفاف شود./950/202/ب2