۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۲
کد خبر: ۴۳۶۹۶۶
خلأ تربیت معنوی در بین مسؤولان زیاده خواه؛

آموزش معنوی ضمن خدمت؛ حلقه مفقوده تربیت مدیران

حجت الاسلام روحانی با اشاره به اینکه تجمل گرایی مسؤولان اثر مستقیم بر اجتماع، طبقه متوسط و رو به پایین دارد، گفت: تجمل گرایی یک بیماری و بی تقوای است هر چه انسان از خداوند دورتر شود به دنیا نزدیک تر می شود و به آن تعلق بیشتری پیدا می کند.
تجمل گرایی

حجت الاسلام حسن روحانی نماینده طلاب و فضلای مشهد در مجمع نمایندگان حوزه علمیه، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با بیان اینکه تجمل گرایی با اجتماع ارتباط مستقیم دارد و درصد بزه در جامعه را زیاد می کند، ابراز کرد: مسؤولان الگو یک جامعه محسوب می شوند در صورتی که مردم ببیند که یک مسئول از مسؤولان نظام جمهوری اسلامی به دنبال تجملات و امور دنیوی است طبیعتأ اثر خوبی در جامعه ندارد.

 

وی ادامه داد: در این صورت الگو گیری از تجملات در جامعه باب می شود و ضعفای جامعه روز به روز ضعیف تر و اغنیا غنی تر می شوند، این اولین اثر تجمل گرایی مسئولین در یک نظام است.

 

حجت الاسلام روحانی با اشاره به اینکه تجمل گرایی مسؤولان اثر مستقیم بر اجتماع، طبقه متوسط و رو به پایین دارد، تصریح کرد: تجمل گرایی یک بیماری و بی تقوای است هر چه انسان از خداوند دورتر شود به دنیا نزدیک تر می شود و به آن تعلق بیشتری پیدا می کند که این باعث فساد آن می شود.

 

وی اضافه کرد: امام علی(ع) جمله ای بسیار زیبا دارند که می فرمایند «حُبُّ الدنیا رَأسُ کلِّ خَطیئةِ» انسانس که حب به دنیا داشته باشد سرآمد همه خطاهایش این حب به دنیا است.

 

نماینده طلاب و فضلای مشهد با اشاره به اینکه علت اصلی تجمل گرایی این است که تقوای الهی را رعایت نمی کنند، بیان کرد: این باعث می شود که از خداوند فاصله بگیرند و در انجام امور دنیوی با مشکل روبه رو شوند.

 

تربیت معنوی مدیران

حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه تربیت معنوی مدیران و مسؤولان بر عهده نظام است، تصریح کرد: برای مدیری که به عنوان مسؤول انتخاب می شود باید آموزش معنوی ضمن خدمت وجود داشته باشد.

 

وی ادامه داد: آموزش ضمن خدمت در ارگان ها وجود دارد ولی آموزش های معنوی در سازمان ها، ادارات و ارگان ها ترویج داده نشد و بیشتر آموزش ها در رابطه با بحث مهارت ها و شغل صورت می گیرد.

 

حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه در مرحله اول نظام، مسؤول تربیت معنوی مدیران است، اظهار داشت: در مرحله اول نظام باید آسیب را شناسایی کند و در پی جبران آن باشد و در مرحله بعد نخبگان جامعه باید به خطاهای مسؤولان جواب دهند./875/ت303/س

ارسال نظرات