طلاب با علم آموزی آثار دین را به جامعه عرضه کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران امروز در جمع طلاب، طرح ارتقایی در مدرسه شیخ فضل الله نوری، گفت: حوزه های علمیه، آبشار پربرکت علم و معرفت است که بیش از هزار سال است ندای قرآن را لبیک گفته و علوم و معارف را از گنجینه های علم الهی یعنی قرآن و اهل بیت(ع) استخراج و با اندیشه های زلال، بیابان های تشنه فکر بشری را سیراب می کند.
وی با بیان این که حوزه علمیه غنی ترین و با سابقه ترین دانشگاه سرزمین اسلامی است، افزود: مهم ترین نکته ای که باید با طلبه های جوان در میان گذاشت این است که یک طلبه باید از ابتدا بداند که وارد چه مسیری شده است البته این که فردی در این دنیای مادی که گرایش های مالی و مادی گرایی و تجمل گرایی در حال جلوه گری است؛ قدم در مسیر طلبگی بگذارد، کار بسیار ارزشمندی است.
مدیر حوزه علمیه مازندران سربازی حضرت ولی عصر(عج) را بزرگترین افتخار برای یک طلبه دانست و خاطرنشان کرد: ایشان هستند که طلاب را یاری و دل های آنها را جذب می کنند پس باید قدردان این جایگاه خود باشیم.
حجت الاسلام طاهری ارزش حقیقی دوران طلبگی را رضایت امام زمان(عج) دانست و گفت: هیچ مقام و جایگاهی به اندازه سربازی امام زمان(عج) و رضایت آن حضرت ارزش ندارد.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران رستگاری دنیا و آخرت را در گرو کار و تلاش خالصانه و با انگیزه الهی عنوان کرد و گفت: زندگی طلبگی با تمام مشکلات و مسائل مادی، پربرکت است و خوشبختی در دنیا و آخرت انسان را تأمین می کند.
وی با بیان این که اگر هدف طلاب به دست آوردن مال و پول باشد در این لباس نیست، افزود: اگر هم فردی هدف خود از تحصیل در حوزه علمیه را به دست آوردن مقام بداند باز هم مسیر را اشتباه انتخاب کرده است.
مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که هر فرد در ورود به حوزه های علمیه باید سربازی برای امام زمان(عج) باشد، بیان داشت: اگر خدای ناکرده طلبه ای هدفی غیر از سربازی حضرت ولیعصر(عج) را برای خود انتخاب کند به حتم ضرر خواهد کرد.
حجت الاسلام طاهری با بیان این که طلبه باید با بهره گیری از ظرفیت های موجود درس بخواند و سرباز امام زمان(عج) باشد، گفت: اگر طلاب در این مسیر مهم گام بردارند به حتم در دنیا و آخرت تأمین خواهند بود.
وی با بیان این که سربازی حضرت ولی عصر(عج) ابزار و مقدمات خاصی را می طلبد، خاطرنشان کرد: همه انسان ها می توانند سرباز شوند یا زمینه سربازی را فراهم کنند، کسانی که در این مسیر قرار دارند باید برخی سختی ها را تحمل کنند.
استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که طلاب باید با درس خواندن اسلام و قرآن را زنده نگه دارند و آثار دین مبین اسلام را به مردم عرضه کنند، تصریح کرد: اگر این هدف در طلاب باشد به حتم نتیجه کار مثبت خواهد بود.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که دو علم فقه و طب از دیدگاه اسلام ارزش و جایگاه والایی دارد، ادامه داد: علم فقه از اهمیت بالایی برخوردار است یعنی ابتدا انسان باید دین شناس باشد و بعد به علوم دیگر بپردازد.
حجت الاسلام طاهری با تأکید براین که طلاب باید از فرصتی که در اختیار آنها قرار داده شده به بهترین نحو برای علم آموزی بهره گیرند، تصریح کرد: انسان عالم همواره سرافراز است و به حتم آینده درخشانی در پیش خواهد داشت.
وی با تأکید بر این که عالم باید علم خود را با قلم و زبان به مردم عرضه کند، تصریح کرد: عالم مطاع یکی کسی که مردم از علم او بهره می گیرند و مستمع کسی که علم عالم را گوش می دهد و به آن عمل می کند در دنیا سعادتمند خواهند شد.
مدیر حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با بیان این که همه ثروت ها و مقام های امروز دنیوی اعتباری و برای انسان سعادت و تعالی نمی آورد، تصریح کرد: اما علم دین، دنیا و آخرت انسان را تضمین می کند.
وی با اشاره به این که طلاب به عنوان عالمان و فرزانگان جامعه باید شناخت درستی از جامعه داشته باشند، افزود: انسان ها به راحتی نمی توانند راه هدایت را تشخیص دهند گرچه خدای عالم از ناحیه قرآن و اهل بیت(ع) مسیر هدایت را واضح کرده اما روزگار و زمان هدایت را دشوار می کند که باید با هوشمندی و ذکاوت امر را پیگیری کرد.
استاد حوزه علمیه با بیان این که طلاب غیر از هویت انسانی دارای هویت طلبگی هستند که باید این هویت برای آنها شناخته شود، تصریح کرد: در جامعه هر شغلی یک هویتی را می سازد و برای خود جایگاهی را تعریف کرده است و آن چیزی که ما به او نیاز داریم این است که هویت طلبگی را بشناسیم و بدانیم که طلبه به چه کسی می گویند و باید دارای چه ویژگی هایی باشد.
وی با بیان این که طلاب باید هویت خود را بشناسند و از جایگاه این هویت برنامه های خود را انجام بدهند که همه آثار وجودیشان از این جایگاه است، ادامه داد: ما به عنوان یک روحانی و طلبه باید هویت خود را بشناسیم و بدانیم یک روحانی و طلبه دارای چه جایگاهی است که اگر ما خود را بشناسیم همه کارها حل می شود./950/202/ب2