شاگردان مکتب امام صادق با بصیرت افزایی مانع نفوذ دشمن شوند
ربابه سادات جذبی، مدیر مدرسه علمیه ام المومنین حضرت خدیجه(س)، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت رئیس مذهب امام جعفر صادق(ع)، گفت: ائمه معصومین(ع) در مسیر هدایت و رستگاری انسانها، مشقت و رنجهای فراوانی را متحمل شدند به همین سبب میطلبد مسلمانان در پاسداری و صیانت از اندیشهها و اهداف آن بزرگواران تلاشی مضاعف و روزافزون داشته باشند.
وی با اشاره به شرایط محیطی و زندگانی امام صادق(ع)، بیان داشت: دوره حیاتی امام صادق(ع) را میتوان به دودسته تقسیم کرد، دوره نخست به کشمکش حاکمان بنی امیه و خلفای عباسی مربوط میشود که امام صادق(ع) با توجه به فرصت پیش آمده نهضت علمی و فرهنگی گستردهای را با توجه به نیاز شدید جامعه و آمادگی زمینه اجتماعی آغاز کرد.
مدیر مدرسه علمیه ام المومنین حضرت خدیجه(س) با بیان این که نشر حدیث در زمان امام صادق(ع) و امام محمد باقر(ع) بسیار منحصر به فرد و گسترده انجام شد، ابراز کرد: غفلت دشمنان سبب شکل گیری دانشگاه بزرگ امام صادق(ع) در زمینه علوم عقلی و نقلی بود.
جذبی دوره دوم حیات امام صادق(ع) را مصادف با شروع حکومت بنی العباس بیان کرد و گفت: با وجود همه سخت گیریها و خفقان حکومت بنی العباس، امام صادق(ع) چهار هزار شاگرد در زمینه علوم عقلی و نقلی تربیت کرد که هریک از آنان، از شخصیتهای برجسته و مولفان معروف تاریخ به شمار میروند.
وی با بیان این که امامان معصوم(ع) افرادی زمان شناس بودند و در هر زمان از ترفندهای متناسب با آن دوره بهره میبردند، گفت: شرایط و زمان کنونی میطلبد طلاب و دانشجویان از سیره و مکتب امام صادق(ع) درسها بگیرند و آن را در سطح جامعه به بهترین شکل ساری و جاری کنند.
مدیر مدرسه علمیه ام المومنین حضرت خدیجه(س) ادامه داد: امروز بصیرت افزایی طلاب در زمینه هجمه نفوذ دشمنان در عرصه فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و ... امری لازم و ضروری به شمار میرود تا بتوانند با آسیب شناسی، سد و مانعی در برابر اهداف دشمنان که نابودی اسلام را نشانه رفتهاند باشند و این عین جهاد فی سبیل الله است./302/813/ب1