آیت الله سلیمانی :
آیت الله بهجت فقه و اصول و عرفان عملی را درآمیخته بود
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان حضرت آیت الله بهجت را از استوانه های فقاهت و عرفان عملی در عصر حاضر قلمداد کرد.

آیت الله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان به مناسبت رحلت حضرت آیت الله بهجت اظهار داشت: ایشان یکی از چهره های افتخار آمیز اسلام در این دوره و یکی از استوانه های بسیار محکم در فقه و فقاهت و عرفان عملی در عصر حاضر برای عالم تشیع قلمداد می شد .
وی افزود: ایشان یکی از شاگردان ممتاز مرحوم زاهد بزرگوار قاضی تبریزی بوده و از محضر این عالم بزرگوار بهره های عرفانی سنگین برداشته است .
آیت الله سلیمانی بیان داشت: حضرت آیت الله بهجت در طهارت نفس، تهذیب باطن، قداست وجود، صیانت واقعی جسم و جان بسیار کوشا بود و قطعاً از کسانی بود که چشم برزخی داشت.
امام جمعه زاهدان تأکید داشت: ایشان اهل کشف و شهود و اشراح و حضور بود و فقط بعنوان یک فقیه نامدار مطرح نیست بلکه فقه و اصولش با عرفان عملی در آمیخته بود، عبادت و نماز او برای کسانی که بهره ای از تغذیه دل داشتند واقعاً بی نظیر بود .
وی ادامه داد: سجده های بسیار تکان دهنده و دعاهای قنوتشان بسیار تحول آفرین بود.
نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: حضرت آیت الله بهجت بعنوان یکی از اوتاد و یکی از چهره های دائم الذکر قلمداد می شد و قطعاً بدون تردید نگاهی به رجال غیب داشت.
وی خاطر نشان کرد: قطعاً رحلت او ثلمه عظیمی است که به فرموده رهبران معصوم (ع) قابل برای جبران نخواهد بود.
ارسال نظرات