۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰
کد خبر: ۴۴۳۱۹۳
حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری:

صبوری با تلاش و کوشش برای خروج از بن‌بست‌‌ها معنا می‌‌شود

رییس مؤسسه روایت سیره شهدا با اشاره به اینکه انتظار کشیدن و دست روی دست گذاشتن به معنای صبر و صبوری نیست، گفت: صبوری با تلاش و کوشش برای خروج از بن‌بست ها معنا می یابد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری، رییس مؤسسه روایت سیره شهدا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری، رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا بعد از ظهر امروز در برنامه سمت خدا از شبکه سه سیما با بیان اینکه صبر به معنای تلاش و کوشش برای خروج از بن‌بست است، گفت: عده‌ای تصور می‌کنند که با دست روی دست گذاشتن و انتظار گشایش کشیدن از جانب خداوند مشکلات حل می‌شود در حالی که باید گفت نمی‌توان نام این شیوه و روش را صبوری گذاشت.

وی افزود: صبوری به این معنا است که انسان نباید در مشکلات و بن‌بست ها ناامید شود بلکه باید تلاش کند تا از مشکلات و بن‌بست ها خارج شده و پلی برای پیروزی بسازد.

رییس مؤسسه روایت سیره شهدا با تأکید بر اینکه شرایط انسان‌ها با یکدیگر متفاوت است، ادامه داد: همه انسان‌ها شرایط مساوی و یکسانی ندارند اما در تلاش و کوشش برای خروج از بن‌بست ها و کسب موفقیت با یکدیگر برابر هستند و می‌توانند با کار و تلاش شرایط خود را عوض کرده و بهبود بخشند.

حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری ادامه داد: متأسفانه عده‌ای از افراد به جای اینکه تلاش و کوشش کنند در بحران ها همواره به دنبال مقصر هستند و همین موضوع سبب می‌شود که در وضعیت موجود باقی‌مانده و فرصت های پیشرفت را از دست بدهند.

وی افزود: انسان زمانی می‌تواند انتظار فرج و گشایش را داشته باشد که صبوری خود را با تلاش و کوشش همراه کند و در این صورت است که خداوند به انسان کمک کرده و انسان در کنار خروج از بحران ها از ثواب صبر بر مصیبت ها و مشکلات نیز بهره مند می شود.

استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه تا جایی که می‌توانیم باید برای انسان‌ها راهگشا باشیم و گره گشایی کنیم، گفت: کارفرما می‌تواند با پرداخت به‌موقع حقوق کارگر از زندگی او گره گشایی کرده و مشکلات او را برطرف کند و در مقابل مسؤولان هم به همین شکل می‌توانند در مشکلات زندگی مردم گره گشایی کنند.

حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری با اشاره به اینکه حجم مشکلات در زندگی مردم به علت عوامل مختلف زیاد شده است، تصریح کرد: مردمی که به خاطر خداوند بر مشکلات صبر کرده و سعی می‌کنند که با صبوری خود دین خدا را یاری کنند پاداشی به ارزش بهشت داشته و خداوند در دنیا و آخرت چنین انسان‌هایی را عاقبت به خیر می کند.

وی با تأکید براین که در دنیای امروزی یکی از ریشه‌های بروز مشکلات در زندگی مردم فضای مجازی است، ادامه داد: متأسفانه مردم تصور می‌کنند که آنچه را در فضای مجازی می‌بینند و می‌نویسند را دیگران نمی‌خوانند و نمی‌بینند در حالی که باید به این نکته توجه شود که آنچه در فضای مجازی گفته شده و نوشته می‌شود عده زیادی از مردم آن را می‌بینند و ماندگار است.

استاد حوزه علمیه قم اظهار کرد: برخلاف تصور، فضای مجازی در زندگی واقعی مردم منشأ اثر است به همین علت باید مراقب رفتار و عملکردهای خود در این فضا باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری با بیان اینکه بی توجهی به تأثیر فضای مجازی در زندگی واقعی موجب شده که حتی امروز شاهد باشیم که افراد بسیار مذهبی هم در فضای مجازی در پروفایل های خود از تصاویر کم حجاب و بی حجاب استفاده کنند، اظهار کرد: شاید از نظر شرعی به علت نشناختن این تصاویر استفاده از آن‌ها مشکلی نداشته باشد اما انسان باید با خود فکر کند و ببیند که آیا امام زمان(عج) از این کار ما راضی است یا اگر ایشان این رفتار ما را دیدند حاضر خواهند شد ما را به عنوان یار خود انتخاب کنند و همین موضوع اهمیت استفاده صحیح از فضای مجازی و رفتار عاقلانه و منطقی در این فضا را نشان می دهد.

وی یادآور شد: امروز در فضای مجازی تا جایی که می‌توانیم باید حریم ها و شنیده ها را رعایت کنیم تا دچار مشکل نشویم زیرا نشر یک مطلب کذب و عدم مراقبت از گفته‌ها و شنیده ها ممکن است در زندگی واقعی به صورت جدی ما را دچار مشکل کند./۹۶۸/پ202/ی

ارسال نظرات