۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۶
کد خبر: ۴۴۴۴
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان:

چشم انداز نظام بر دانایی محوری استوار است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: در چشم انداز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر دانایی محوری انسان توجه ویژه ای شده است.
مديرکل تبليغات اسلامي استان زنجان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زنجان، حجت الاسلام دشتکی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان روز گذشته در دومین همایش تجلیل از خادمان عرصه های فرهنگی و دینی این استان اظهار داشت: در چشم انداز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر دانایی محوری انسان توجه ویژه ای شده است.

حجت الاسلام دشتکی افزود: محور همه امو،ر فعالیت های فرهنگی است و فرهنگ دینی در تربیت انسان و جامعه از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی با بیان این که خاستگاه برنامه های فرهنگی، اماکن مذهبی است، خاطر نشان کرد: ماندگاری حرکت های مذهبی و فرهنگی یک امانت بزرگ است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان رنجان تاکید کرد: امروز نماینده ملت ایران و جهان اسلام در قلب کفر چنان کوبنده و با افتخار پیش می رود و ابهت دشمن را می شکند.

حجت الاسلام دشتکی با بیان این که در دفاع مقدس جوانان این سرزمین با تمام وجود در مقابل کفر ایستادند، افزود: امروز مقام معظم رهبری که از ذخایر جهان اسلام هستند خط مشی اساسی جبهه فرهنگی را ترسیم می کرده و وظیفه فعالان عرصه های مختلف فرهنگی را روشن می سازند.

وی با اعلام این که تقویت گروه ها و مراکز تاثیر گذار جزء برنامه های مهم سند چشم انداز نظام جمهوری اسلامی ایران است، یادآور شد: تحقق این امر در ستاد فرهنگی در مناسبت های مذهبی که با عضویت دستگاه های مختلف فرهنگی و مذهبی همراه است در حال پیگیری است.

گفتنی است، این همایش با حضور نماینده ولی فقیه در استان زنجان و معاون فرهنگی و تبلیغ تبلیغات اسلامی کشور همراه بود.
ارسال نظرات