نماینده ولی فقیه در سمنان مردم را به استقبال پرشور از رییس جمهوری دعوت کرد
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان سمنان، خواستار حضور پرشور و فعال مردم در مراسم استقبال از رییس جمهوری شد.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان سمنان، شب گذشته در نشست مجمع علمای سمنان با اشاره به انجام آخرین دور سفرهای استانی هیات دولت به استان سمنان، خواستار حضور پرشور و فعال مردم در مراسم استقبال از ریاست جمهوری در روز چهارشنبه شد.
وی استقبال گسترده از ریاست جمهوری را موجب سربلندی مردم این استان عنوان کرد.
احمد عجم رییس ستاد انتخابات استان سمنان نیز در این نشست گفت: بیش از 15 هزار نفر در برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در این استان مشارکت دارند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری افزود: برگزاری انتخابات پرشور و با حضور حداکثری مهمترین هدف مجریان انتخابات است.
عجم، با اشاره به دور دوم سفر هیات دولت به استان سمنان گزارشی از روند اجرای مصوبات سفر دولت به این استان را ارائه کرد.
وی توجه به صنایع مادر و اجرایی شدن برخی از مصوبات اجرا نشده دور اول را از جمله برنامه های این سفر عنوان کرد و بر حضور گسترده مردم در مراسم استقبال ازریاست جمهوری تاکید کرد.
ارسال نظرات